Nyitókép: MKP (Facebook)

 

Ellopta a Körkép.sk munkáját, rábiggyesztette az MKP logóját, majd eladta sajátjaként.

 

Hogy miről van szó? Az MKP elnökének, Menyhárt Józsefnak és az MKP-nak az aktuális húzásáról, mellyel forrásmegjelölés nélkül pofátlanul lenyúlta a Körkép.sk munkáját.

 

Lopott anyag MKP logóval

 hirdetes_300x300  

 

Teszi mindezt a közérdekű tájékoztatás jegyében, egy felelős párt felelős vezetőjéhez méltatlan módon „elfelejtve” feltüntetni, hogy a fordítás honnan származik. Helyette az MKP logójával ellátva megtévesztő és etikátlan módon saját anyagként aratja le a babérokat.

 

Kérjük támogasd akár havi 2 euróval a Körképet, hogy még több minőségi cikket írhassunk.

 

Április 6-án, hétfő este publikáltuk cikkünket a Körképen a húsvéti időszakban életbe lépő újabb kormányzati szigorításokról. Tételesen, érthető módon lefordítva olvasóinknak magyarra a kijárási tilalomra, korlátozott gyülekezési jogra vonatkozó intézkedéseket.

 

Ilyen lesz a húsvét: Kijárási tilalom, korlátozott gyülekezési jog (Frissítve)

 

Cikkünk a többi koronavírussal kapcsolatos témáinkhoz hasonlóan rövid időn belül népszerű lett, több mint ezer megosztást kapott.

 

Előbb Menyhárt, majd az MKP 

 

Ezt követően április 8-án reggel azt vettük észre, hogy ugyanaz az anyag, szóról szóra, betűről betűre, száz százalékos megegyezéssel némi grafikai utómunkával először reggel 07.23-kor a pártelnökségről lemondott, de a busás pártelnöki fizetést továbbra is havonta zsebre tevő Menyhárt József oldalán jelenik meg, majd röviddel 09.00 óra után az MKP hivatalos Fb-oldalára is kikerült.

 

A nemzetet mentené az MKP választási vereség után lemondott régi-új elnöksége

 

Ahogy illik, először az érintetteknél jeleztük nemtetszésünket. Nevezetesen, hogy

 

örülünk, hogy kiveszik a részüket a lakosság tájékoztatásából, de ha már szóról szóra másolnak, még a zárójeles kiegészítéseinket is lenyúlják, legalább annyit tegyenek meg, hogy lehivatkozzák, kinek a jóvoltából spórolhatták meg a fordítás erőfeszítéseit.

 

Reakció természetesen egyik helyről sem érkezett.

 

Lefüleltük a tolvaj Menyhárt Józsefet. Kép: Fb
Lefüleltük a tolvaj MKP-t. Kép: Fb

 

Az MKP az elmúlt napokban nehezményezte, hogy a kormányzat nem kommunikál magyarul a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről. Ugyanez az MKP gond nélkül lenyúlja és logóval ellátva saját anyagként adja el mások munkáját.

 

Aki mások szellemi munkáját nem becsüli, az csúnyább dolgokra is képes!

 

A gonosz és gyakran aljas húzásokra vetemedő, politikailag alkalmatlan Menyhárt Józsefről (MKP) ismert, hogy ahol csak tudja, fúrja a Körképet, de azért a munkánkat ellopja.

 

Szégyelld magad, Dodi!

 

Körkép.sk

U.i. Aki szeretné összehasonlítani a két, betűről betűre megegyező szöveget, az itt megteheti:

 

A Körképen április 6-án megjelent fordítás

 

A betűről betűre, zárójeles magyarázatokkal is megegyező lopott szöveg.

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 49 olvasónak tetszik ez a cikk.