Nyitókép: lapunk.hu

 

Nehéz időket élünk, a koronavírus alapvetően megváltoztatta életünket. Mindannyiunknak meg kell találnunk a választ az új kihívásokra.

 

A Körkép.sk a koronavírus-járvány óta még inkább az érdeklődés középpontjába került. Márciustól megtízszereztük olvasóink számát, az elmúlt 30 napban közel 1 millióan kerestetek fel bennünket.

 

Mindez egyértelmű bizonyítéka annak, hogy ha baj van, ha komoly dolgok történnek, legyen szó járványról, választásokról, az olvasók nálunk keresik a hiteles és gyors tájékoztatást.

 hirdetes_810x300  

 

A Körkép.sk történetét közösen írjuk. Mi szerkesztők, és ti, olvasók, kommentelők, támogatóink, akik értitek missziónkat, és segítetek bennünket abban, hogy munkánkat végezni tudjuk.

 

Köszönjük nektek, és ígérjük, továbbra is számíthattok ránk.

 

Az elmúlt két évben működésünk költségeit nagyrészt önerőből, illetve olvasóink mikroadományaiból fedeztük. Mindez azonban a koronavírus-járvány miatt radikálisan visszaesett, így működésünk mára súlyos veszélybe került. Olyannyira, hogy immár a Körkép.sk létét veszélyezteti.

 

A Körkép.sk az egyedüli szabad, magyar nyelvű hírportál a Felvidéken, mely tájékoztat, véleményez, egyedi tartalmat kínál. Ott vagyunk a frontvonalban, bemutatjuk a valóságot, kérdezünk, megírjuk a véleményünket. Ha kell, következetesen rámutatunk korrupt politikai vezetőink ügyeire, lopásaira, alkalmatlanságára. Ez természetesen bosszúval jár, melyet pályázataink elbírálása szintjén évek óta érzékelünk a Most-Híd és az MKP aktuális vezetői részéről.

 

Mögöttünk ugyanis nem Menyhárt József, nem Bugár Béla, sem valamelyik oligarcha áll. Mögöttünk Ti, olvasónk álltok. És most szükségünk van a segítségetekre.

 

Az informatikai és technikai háttér, az előfizetések, 14 fős szerkesztőségünk, külső szerzőink munkadíjával együtt havi szinten 8 ezer euróba kerül.

 

Működési költségeink biztosítása nélkül nem fogjuk tudni folytatni munkánkat. Kérünk ezért Titeket, ha csak tehetitek, kisebb-nagyobb összeggel ti is támogassátok a Körképet. Ha lehetséges, arra kérünk Titeket, fizessetek elő legalább havi 2 euróval a Körképre.

 

Cserébe az eddig ismert következetes, gyors, hiteles tevékenységünk mellett mi is többet kínálunk. Vállaljuk, hogy növeljük napi cikkeink számát, bővítve a napi hírfolyamot, hogy még több tartalmat kínáljunk.

 

Kérjük, bármilyen csekély összeggel támogassátok anyagilag a Körképet, hogy még több anyagot készíthessünk nektek.

 

Köszönjük!

Király Zsolt

ITT lehet anyagilag támogatni a Körképet!

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 30 olvasónak tetszik ez a cikk.