Nyitókép: ujszo.com

 

Képzeljük el a következőt:

 

Az egységes magyar politikai képviselet létrehozásáról szóló tárgyalásokat többször is el kellett halasztani, mert prominens most-hidas politikusok épp rendőrségi kihallgatáson vannak.

 

Majd a későbbi egyeztetések is hiányosak, mert az egykor MKP-s, majd mostos, jelenleg épp az egységbe menekülő tagjaikat elvitte a NAKA, és épp a vizsgálati fogságba helyezésükről döntenek.

 hirdetes_300x300  

 

Vagy választási kampány kellős közepén a politikai lét vagy nemlét kérdése helyett azt olvashatjuk majd az újságok címlapjain öles betűkkel, hogy Gašpar, Bödör, és a többi smeres érdekeltségű közéleti bűnöző lecsukását követően melyik magyar szövetséges kerül épp sorra és miért.

 

Bödör és magyar szövetségesei

 

A legutóbbi parlamenti választás nagyban megnehezítette a korrupt politikusok életét. Az eddig a maffia által irányított igazságszolgáltatás láthatóan szabad kezet kapott, és sorra csukja le korábbi főnökeit. Rendőröket, bírókat, ügyészeket, államtitkárokat…Hamarosan a maffiafőnökök főnökei kerülhetnek sorra, akik között kétségtelen, hogy magyarul beszélők is vannak. Szép számmal.

 

Solymosék félnek

 

Igen, olyan közismert magyar politikusok, akik ma még egységről, Matovič-leváltásáról, előrehozott választásokról, a koronajárvány kezelésének hibáiról nyilatkozgatnak. És közben félnek. Félnek és rettegnek, hiszen évekig ugyanannak az érdekkörnek a szekerét tolták. Üzleteltek a maffiával, közös vadászatokra jártak, tengerparti nyaralókat vettek, vagyont halmoztak és közben ők maguk is a maffia részévé váltak. Ugyanannak az állammaffiának a tagjaivá, akiket most sorra gyűjti be az igazságszolgáltatás.

 

A Solymos László vezette környezetvédelmi tárcát már feljelentette miniszter utóda, Gál Gábort immár nyíltan egy lapon emlegetik Bödörrel és a többi bűnözővel. Az érdekesebb nevekre remélhetőleg szintén nem kell már sokáig várni.

 

Az MKP, Összefogás megint csak hallgat

 

Ilyen körülmények között, ilyen közhangulatban egyesek azt próbálják eljátszani nekünk, hogy rájuk van szükség. Mert különben a magyar érdekképviselet elveszik. Pedig nem. Nem veszhet el az, ami alig volt. Ellenben ők maguk tűnhetnek el, és juthatnak Kočner, Baštrnák, Jankovská, Fico, Kaliňák, Bugár, Jakab, Bastrnák és a többiek sorsára, akik nyaka körül már szorul a hurok.

 

Tisztelt MKP, és Összefogás! A megtisztulásról kéne, hogy szóljon az egységesülés folyamata, nem pedig a korrupt szövetségesekkel való bratyizásról. Különben mindannyian mentek a lecsóba.

 

Nem kellene nyilatkozatot kiadni, elveket megfogalmazni, erkölcsi, tisztességbeli határt húzni, vállalásokat tenni a smeres érában aktív, az egységes magyar képviselet egészére komoly veszélyt jelentő magyar politikusok megítélésével kapcsolatban?

 

Most, amíg lehet. Hogy később, a bödörök, gálgáborok, bastrnáktiborok, bugárbélák, solymoslacik, simonzsoltok, mészárosatillák súlya ne rántsa magával az egész „anyahajónak“ nevezett lyukas ladikot!

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 76 olvasónak tetszik ez a cikk.