Ferenc
 • HUF: 418.67
 • USD: 0.98
 • 8 °C
 • 20 °C

Hirdetés (X)

Vélemény

Gyimesi, vagy egy Most-Híd irányította Szövetség? – A Körkép.sk megkérdezi olvasóit (Szavazás)

A Most-Híd az MKP és az Összefogás nevében is alapvető fontosságú nyilatkozatot tett

Nyitókép: Rigó Konrád Fb-oldala

 

A nemzeti, konzervatív elvű politizálás helyett a Most-Híd saját vegyespártiságát erőltetné rá a formálódó, MKP-Összefogás-Most-Híd alkotta Szövetségre. Ismét előkerült tehát a karmesteri pálca, mégpedig a szlovák-magyar vegyespárt kezében.

 

Rigó Konrád, a Most-Híd és a Szövetség politikusa szerda esti Fb-bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy a vegyespárt és a Szövetség nem a Gyimesi György féle utat fogja választja. Ezzel lényegében az MKP és az Összefogás nevében is alapvető fontosságú nyilatkozatot tett. Anélkül, hogy az MKP és az Összefogás megszólalt volna a kérdésben.

 

Gyimesi korábban a Štandarnak épp a nemzeti-konzevatív értékrend fontosságáról nyilatkozott a felvidéki magyar politizálás és az új Szövetség kapcsán. Rigó Konrád nyilatkozata apropóján ezért megkérdezzük olvasóinkat:

 

Gyimesi György féle nemzeti-konzervatív, vagy a Most-Híd jellemezte vegyes ideológiát szeretnél látni a Szövetség részéről?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Korábban a Körképen már az egyes értékrendek, ideológiák fontosságáról is megkérdeztünk benneteket, ahol az alábbi eredmény született.

 

Milyen értékrendű magyar politizálást szeretnél?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Egy IP-címről csak egyszer lehet szavazni.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 30 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

zoltan
2021. ápr. 15. 10:24

Gyimesi Gyorgy egy ugyes ambiciozus politikus az osztrak kancellart jutatja eszembe,lehet hogy par ev mulva csinal egy felvideki magyar partot .

  Bálint
  2021. ápr. 15. 12:36

  Ha magyar poltikát akart volna csinálni csinált volna eddig. Most jelenleg egy vegyes politikus aki felült a nemzetiségi vonalra.

Czuczor Béla
2021. ápr. 15. 14:39

Hát kedve Bálint, olyan politikát csinálni, mint a HID Bugárral, Solymossal, Rigóval vagy ne add Isten Ravasszal, na ezt azt hiszem a Felvidéki magyar nem szeretné. Hiszen akkor Fico vagy Mečiar is vezethet a magyarságot, mit idáig is tettek.....

  Bálint
  2021. ápr. 15. 19:51

  Hát kedves Béla. Nem mondtam , hogy Bugár vezette pártot szeretnék. Egyáltalán nem. Én nem védtem a Hidat. Nem tisztem. De Gyimesi úr jelenlegi politikája nem más mint vegyes politika. Ha nem az lenne akkor valamelyik magyar pártban lenne, vagy függetlenkedne. Ez a Mečiaros dolog pedig kicsit érdekes nekem. Volt anno ugye Mečiar. Volt annak egy szövetségese. Annak volt egy fia akit Gyimesinek neveznek és a parlamentben ül. Nem az apja szerint akarom megítélni őt, de ha már felhozta Mečiart....

   Ébresztö!!!
   2021. ápr. 16. 06:52

   ...és mindeközben az MKP tovább hallgat, és ássa tovább sírját... Hahó emkápé, épp most küldték el a nemzeti politikátokat a búsba, ráadásul egy "szövetségesetek"!!! Nem kéne esetleg lépni valamit ez ügyben? Hol vagytok ilyenkor? Megint a cégeddel vagy elfoglalva Forró? Még mindig nem esett le mekkora öngólt rugtatok, ahelyett hogy bevittetek volna a kegyelemdöfest, mentöövet dobtatok ennek a moslék csöcseléknek!!!?

Attila
2021. ápr. 15. 15:43

Talán, kicsit jobban belelátott a jövendő fejleményeibe. Talán, több gurázs kell magyarnak lenni, egy szlovák pártban. Talán, tisztességesen, mint becsapni egy egész nemzetet... Nemtudom,de már mindegy átvertek pénzért, mint a bibliában Józsefet! 🙏

  Bálint
  2021. ápr. 15. 19:45

  Attól, hogy valaki magyarkodik egy szlovák pártban az még mindig vegyes politka.

Attilla
2021. ápr. 16. 15:10

Itt a hangsúly, A POLITIKA. Mirebevallom nemzetiségem,ameddig átfut a számítógépek, kerekítő programján, ki kivel áll össze "koalícióba" örülhetek, ha nem leszek Ruszin,vagy Manták,-kisebbség, mint kisebbség,ahogyan a mondás szól"a magyarnak, csak egy ellensége van a magyar"Én tőlem ezt senki nem veheti el, gondolom, hogy Magyarnak érzem magam és hiszem, hogy másoktól se. hogbévül mit gondol.Reám is mondták már mindent"Ki mindent meghall, hamar meghal"gondolom is merős a "Sose halunk meg" című filmből keressük, ami összetart nem mi szétválaszt, ha ismerős az idézet "s Magyar Magyarnak farkas lészen!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket