Nyitókép: Rigó Konrád Fb-oldala

 

A nemzeti, konzervatív elvű politizálás helyett a Most-Híd saját vegyespártiságát erőltetné rá a formálódó, MKP-Összefogás-Most-Híd alkotta Szövetségre. Ismét előkerült tehát a karmesteri pálca, mégpedig a szlovák-magyar vegyespárt kezében.

 

Rigó Konrád, a Most-Híd és a Szövetség politikusa szerda esti Fb-bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy a vegyespárt és a Szövetség nem a Gyimesi György féle utat fogja választja. Ezzel lényegében az MKP és az Összefogás nevében is alapvető fontosságú nyilatkozatot tett. Anélkül, hogy az MKP és az Összefogás megszólalt volna a kérdésben.

 

Gyimesi korábban a Štandarnak épp a nemzeti-konzevatív értékrend fontosságáról nyilatkozott a felvidéki magyar politizálás és az új Szövetség kapcsán. Rigó Konrád nyilatkozata apropóján ezért megkérdezzük olvasóinkat:

 hirdetes_810x300  

 

Gyimesi György féle nemzeti-konzervatív, vagy a Most-Híd jellemezte vegyes ideológiát szeretnél látni a Szövetség részéről?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Korábban a Körképen már az egyes értékrendek, ideológiák fontosságáról is megkérdeztünk benneteket, ahol az alábbi eredmény született.

 

Milyen értékrendű magyar politizálást szeretnél?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Egy IP-címről csak egyszer lehet szavazni.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 30 olvasónak tetszik ez a cikk.