Vazul
  • HUF: 348.37
  • USD: 1.21
  • 13 °C
  • 27 °C
Vélemény

Király Zsolt: Forró Krisztián két nagy politikai hibája

2 nagy politikai hibát is elkövetett Forró Krisztián, a Szövetség várható elnöke. Az egyiket szóban, a másikat tettekben

Nyitókép: Körkép.sk

 

Rövid időn belül két nagy politikai hibát is elkövetett Forró Krisztián, az Aliancia-Szövetség várható elnöke. Az egyiket szóban, a másikat tettekben.

 

Az MKP által irányított hírportál, a MA7 stúdióbeszélgetésében a napokban azt mondta az MKP – Most-Híd – Összefogás által elképzelt új politikai irányra, hogy aki magyar, az velük tart. Értsd, akinek esetleg aggályai vannak ezzel kapcsolatban, az már nem is magyar.

 

Forró Krisztián szerint aki magyar, az a Szövetséggel tart. Egyetértesz ezzel?

Betöltés ... Betöltés ...

 

A másik hibát május 8-án, szombaton követte el lakhelyétől nem messze, a tallósi Termelői Piacon, ahol egy közös fénykép erejéig bemutatta, kik is azok, akik vele tartanak.

 

A felvételen balról Szilas polgármestere, mellette narancssárgában Rigó Konrád, a Most-Híd alelnöke, majd Bugár Béla, Solymos László pártelnök tanácsadója. Bugárral szemben Forró Krisztián, az MKP elnöke, mellette Zupkó Tamás. Vezekény polgármestere. Forró jobbján Érsek Árpád, a Most-Híd korábbi minisztere. Az asztalfőnél Horváth Zoltán, tallósi polgármester áll. Kép: Körkép.sk (olvasói felvétel).

 

Mindkét hiba komoly reakciókat váltott ki az MKP törzsválasztói körében. Érthető, hiszen Forró ezekkel a lépéseivel nem összefogja, hanem megosztja a magyarságot

 

Mert olyan korrupcióba keveredett, levitézlett politikai árulókat próbál lenyomni a magyarság torkán, akiktől a felvidéki magyarok az elmúlt 30 év tapasztalatai alapján már inkább szabadulnának.

 

A két súlyos hiba azt is megmutatta, hogy ahogy halad előre az Aliancia-Szövetség, a mögötte álló tábor nem növekszik, hanem csökken.

 

Mégpedig azért, mert nem az elvileg 50 százalékos súllyal rendelkező MKP kezében van a karmesteri pálca, hanem a vegyespárt politikusai kezében. Láthatjuk, hogy a Bugár-Solymos tandem diktál. Akik kádereznek, személyeskednek, feltételeket szabnak, vétóval fenyegetőznek arra vonatkozóan, ki lehet, és ki nem lehet benne a szövetségben.

 

Az MKP elnöke talán észre sem veszi, hogy ezekkel a kijentésekkel (Agócs, Bugár, Solymos megnyilvánulásai) fokozatosan vegyespárttá válik a Szövetség.

 

Majd jön Forró, és azt találja mondani, hogy aki magyar, az velük tart. Hová? Merre? Kikkel? Az asztal körül ülőkkel?

 

Csodálkozunk, hogy a magyarok ebből már nem kérnek? Kézbe kellene venni az irányítást, amíg nem késő!

 

A végére egy személyes kérés: Kérjük, támogassátok a Körképet legalább havi két euróval, hogy még több tartalmat készíthessünk nektek!

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 45 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Béla
2021. máj. 10. 16:31

Forró Krisztián Úr! Miért nem látja, hogy ,,ez így nem megy,,! Ha valaki nem látja be ezeket a hibákat, ezeket a HID-dal való szavazókat kinyilvánított elutasíttó hozzászóllásokat......az nem való a magyarság képviselet vezetésére!

elcsi
2021. máj. 10. 16:45

Az lenne a legjobb. hogy ha Forró Krisztián úr, minél előbb távozna az MKP éléről, mert egy olyan embernek, aki nyíltan kiáll a hidasok mellett, támogatja a politikájukat, semmi keresnivalója nincs egy újjászervezett felvidéki magyar pártban.... Ha akar, akkor lépjen be a vegyes pártba, és Bugár, Sólymos irányításával folytassa ott a munkát...... Ilyen emberre nincs szükségünk......

Goofy
2021. máj. 10. 19:49

Forró Krisztián! A mostra nem szavazunk! Ha velük maradtok, akkor együtt buktok!

WTF!?
2021. máj. 11. 06:36

Nem értem Forrót! Nem veszi észre, hogy maga alatt vágja a fát? Méghozzá nem is akárhogy!

Gyuri
2021. máj. 11. 13:37

Mindenhol kész tényként könyvelik el, hogy az MKP-nak vége. Valaki végre megírhatná milyen feltételek mellett szunhet meg az MKP. Én nem ismerem az MKP Alapszabályt, de gondolom, hogy az egyes alapszervezeteknek, Járási Elnökségeknek és az Országos Választmánynak is van beleszólni valója. Az elnök személyéhez annyit, hogy még tapasztalatlan, naív politikus, aki hisz az asztaltársaság öreg rókáinak. Miért nem figyelmeztették őt a galántai és dunaszerdahelyi tapasztalt MKP-s politikusok, tisztségviselők, hogy Krisztián eddig és nem tovább !!! ?

Attila Sz
2021. máj. 11. 21:23

Az hogy Forró Krisztián egy amatőr balek és most a Tallosi"kiruccanasaval"ezt már tökéletesen be is bizonyította, ezek már kész tények, ezt már tudjuk mi( VOLT!) MKP-s szavazok. No de, kérdezem én... Hát mi a francokat csinálnak a"Járási MKP-s elnökök "? Hát miért nem csapnak az asztalra - miért nem tüntetnek ez ellen a Macsedi Forró Bohóc ellen, hogy azonnal mondjon le? Ebből is látszik, hogy mennyit is ér ez az egész MKP és hogy milyen emberek" MKP-s elnökök "ülnek a Járási MKP-s szervezetekbe. Egyszóval kár az MKP-s szavazatokert mert az egész egy gerinctelen halott ügy!

Borbély József
2021. máj. 12. 20:46

Így igaz Attila Sz.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Király Zsolt

Király Zsolt, 42 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben és a Heti Válaszban is publikált.

Kövessen minket