Nyitókép: RTVS

 

Kedden elég egyértelművé vált minden józan gondolkodású választópolgár számára, hogy kik azok, akiknek fontos a közösségi érdek, és kik azok, akik csak saját pecsenyéjüket sütögetik.

 

A Most-Híd platformból hátramaradottak, az MKP platform, Gyimesi György, a hűséges választók, na meg azok is, akik még kivárnak, mind, mind a jó oldalon állnak (jelenleg).

 

A másik oldalon a számítók gyülekeznek megszégyenülten. A Rigó- és Solymos-félék, Bugár Béla, Világi Oszkár, na és persze sokak meglepetésére az értékmentő Orosz Örs és kompániája, aki bár saját platformja erről nem döntött, kijelentette, hogy:

 

 hirdetes_810x300  

„Ha a héten szétesik ez az egész, a mi csapatunk egyszerűen csak hibernálja magát, és nem fog elindulni a választásokon.”

 

Nos, szétesett. Mi meg majd figyeljük, hogy jön ki a macskafogóból a gumigerincű, kétszínű, hamis, jellemtelen Orosz Örs.

 

De addig is, akik a bejutást komolyan gondolják, nos, azoknak fel kell végre tűrniük az ingujjat. Nekiveselkedni, felállítani a kampánystábot, stratégiát alkotni, pénzeket begyűjteni, szócsöveket élesíteni és elkezdeni a terepmunkát. Mert a másik oldal is ezt fogja tenni, az Összefogásra pedig láthatóan nem lehet számítani. Ők már hibernálták magukat. Ők már a bukásra várnak, hogy bejelentkezhessenek a koncokért.

 

Fenti cikkünk hírlevelünkben jelent meg. Ne maradjon le! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy korábban hozzáférjen a felvidéki és szlovákiai, valamint külügyi híreket kommentáló cikkeinkhez!

 

Körkép.sk/Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 8 olvasónak tetszik ez a cikk.