Bugár Béla óriásplakáton üzenget Radoslav Procházkának, miközben azt hangoztatja, vele váltaná le Robert Ficot.

Szeptemberben még közösködni akart vele, októberben már óriásplakáton szólogat be neki. Sőt, a Facebook-oldalának háttérképén is ezzel provokál.

Bugár Béla igencsak felemás módon értelmezi a politikai korrektséget. Októberi óriásplakát-hadjáratával annak a Radoslav Procházkának üzenget, akivel (+a KDH) leváltaná Robert Fico kormányát.

A Most-Híd már az elmúlt hónapokban is óriásplakátok százait helyezte el országszerte, a mostani második hullám mellett a nyomtatott és az elektronikus sajtóban is a jelek szerint eurótízezrekért vásárolt reklámot.

Bela1
Kép: Bugár Béla fb oldala

Józan paraszti ész híján összeomlik a GAZDAság” (szerk. megj. szlovákul a szójáték jobban kijön). Hirdeti Bugár, ami egyértelmű utalás a magát gazdának tituláló Sieť párt elnökére. A Most-Híd elnökének furcsa kettősségére a szlovák N-napilap is felfigyelt.

Fel is tették neki a kérdést, mit akar ez jelenteni. „Célunk az volt, hogy nem tradicionális formában mutassunk rá a józan ész szükségességére a megoldás és a politikai álláspont keresésében. Ma azt látjuk, hogy ebből hiány van a politikai paletta mindkét oldalán” – magyarázta a vegyespárt szóvívője.

 hirdetes_300x300  

A Sieť nem akarta véleményezni Bugárék játékát. „A mi politikai ellenfelünk a Smer, más pártok üzenetei a saját döntésük, amit nem kommentálunk” – reagált a Sieť sajtóosztálya.

Bugár mellett kiválasztott utóda, Lucia Žitňanská is szerepel az októberi óriásplakátokon. A párt korrupcióellenes szakértője a rend kedvéért a Smer-nek szólogat be, azok adóparadicsomos hátterű és EU-s alapokkal kapcsolatos korrupciós ügyeire rámutatva.

zitnanska-bilbord-
Kép: Lucia Žitňanská fb oldala
lucia
Kép: Lucia Žitňanská fb oldala

Miközben a Most-Híd parlamenti listáján korrupciós ügye miatt jogerősen 2 év 8 hónapra elítélt, a büntetését le is ülő nagymegyeri polgármester, Samuel Lojkovičot indítja.

Kérdés, hogy a Most-Híd kettőssége láttán ők maguk hogy állnak a józan ésszel.

Lojkovics_Nagy-Jozsi-620x826
a priuszos Lojkovič és a Most-Híd EP-képviselője, Nagy József. Kép: Fb

Király Zsolt

Ne maradj le semmilyen újdonságról – kövess minket FacebookonTwitteren, és Tumblren is! Ha pedig kíváncsi vagy a szerkesztőségi kulisszatitkokra, látogasd meg Instagram oldalunkat!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!