Az év gyávája versenynek már most megvan a nagy kedvence. Nigel Farage megszökött, ugyanis „újra vissza akarja kapni az életét”. Ezzel minden naivnak sikerült megmutatnia azt, hogy a nagy ambíciókkal rendelkező pszeudopolitikusoknak hinni nem megfizetendő.

 

Ez a beteljesült küldetés?

 

A küldetés beteljesült, elköszönök. Megközelítőleg így szól az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártját vezető politikus üzenete. Már a küldetés első részében hiba van. Beteljesült küldetés? Felpiszkált közvélemény, megosztott Nagy-Britannia és egy referendum szoros végeredménnyel?

 

 hirdetes_810x300  

Amennyiben ez a beteljesült küldetés, akkor ezek után minden ház befejezettnek minősül azzal, hogy megrajzoljuk, berámázzuk és felakasztjuk az ágy fölé. Az építés pedig másra marad….

Hirtelen nincs senki, aki a brexitet megvalósítaná. Előfordulhat, hogy a londoni kormánynak az unióval egyezkedők helyébe felvételi meghallgatást kell kiírnia, ami pedig azzal fenyeget, hogy erre a felvételi meghallgatásra jelentkezők nem akadnak.

 

farage

 

(….)

A Függetlenségi Párt folytatja

 

Farage nem „külső” téma. Minden európai országnak megvan az a maga „Farage-klónja”. Ez alól mi sem vagyunk kivételek. Az ordítozás szakemberei sosem lesznek szakemberek az állam igazgatásában. Az önfeláldozásuk abban a másodpercben véget ér, amikor rájönnek, hogy nincs senki, aki ellen harcolhatnának.

 

Ezután pedig előtör belőlük minden, amit egész idő alatt magukban hordoztak. Egy önző személy, akinek szüksége van arra, hogy „újra visszakapja az életét”.

 

Farage-dzal kapcsolatban az egyetlen fejtörést az okozza, hogy mi lesz az ő pártbéli gyermekével. Az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának egy olyan halastavat kell majd kiválasztania, amelyikben a jövendőbeli választóira kell majd vadásznia.

 

Vagy előhozakodik a szabadpiaccal és az alacsony adókkal, vagy belekezd a beszédbe egy olyan oltalmazó államról, amely kedvező lesz a munkásosztálybéli választóknak.

 

(…)

aktuality.skĽubomír Jaško: Zbabelec roka

Megosztás:
Címkék: Farage Szemle

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!