Vencel
  • HUF: 363.15
  • USD: 1.16
  • 12 °C
  • 16 °C

Rólunk


“Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy.” (Theodore Roosevelt)

Kik?
Egykori és jelenlegi pozsonyi és magyarországi egyetemisták (de úgy is mondhatjuk, hogy fiatal értelmiségiek – nem biztos, hogy azok vagyunk, de azoknak tartjuk magunkat.)

Kinek?
Mindenkinek, akit érdekelnek a körülötte zajló közéleti, elsősorban magyar vonatkozású események (és persze az, ahogyan mi látjuk ezeket a dolgokat)

Kinek nem?
A nacionalizmus, sovinizmus, antiszemitizmus és egyéb hírhedt „izmus” hirdetőinek távolmaradását nemcsak megköszönjük, de ha kell, teszünk is az eltávolításukért (vagyis: nem szeretnénk se zsidózni, se buzizni, se hülye tótozni.)

Még valami?
Nem hiszünk az objektív nézőpontban, így magunkról se állítjuk, hogy elfogulatlanok vagyunk. Nem a pártatlanságra törekszünk, hanem arra, hogy anélkül alkossunk véleményt, hogy ebben minket bármilyen párt, kormány vagy  nagyhatalmi szereplő befolyásolna. Nem tartjuk magunkat tévedhetetleneknek, de ez nem akadályoz meg minket abban, hogy gondolkodjunk, s szellemi tevékenységünk eredményét papírra vessük.

Kapcsolat: korkep (kukac) korkep (pont) sk

Az oldalunkon található teljes szöveges és képi anyagot Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Licenc alatt tettük közzé.

Kövessen minket