Lukács
  • HUF: 331.10
  • USD: 1.11
  • 10 °C
  • 25 °C

Támogassa a körképet!

Arra kérünk mindenkit, aki úgy érzi, hogy szükség van egy ilyen médiumra, szükség van a Körképre, az támogassa működésünket rendszeresen legalább havi két euróval.

Egyszeri vagy rendszeres támogatás

2 €5 €10 €20 €Egyéb összeg:
EgyszeriRendszeres

Támogassa a körképet

Miért van szükségünk az Önök támogatására?

 

Két éve új hírportál indult a felvidéki magyarság számára. 8 év blogportálként való működés után úgy gondoltuk, hogy a Körkép.sk folyamatosan bővülő olvasótábora valami teljesen újat érdemel. Igyekezve megfelelni a kor kihívásainak, gondolva az igényesebb hírfogyasztókra is, hogy olvasóink megtalálhassák nálunk mindazt, amit a szlovák és a magyarországi média jó ideje már kínál.

Mára bebizonyosodott, hogy döntésünk helyes volt. A Körképet napjainkban havonta 80 ezer különböző felhasználó (egyéni látogató) olvassa. A portál napjainkban minden kétséget kizáróan a szlovákiai magyarság meghatározó, véleményformáló, széles körben elfogadott és tömegek által olvasott médiafelülete.

A Körkép.sk 2016-ban minden egyes szlovákiai magyar háztartásba eljutott és úgy Magyarországon, mint Kárpát-medence nagy részében is erős.

 Nagy hangsúlyt fektetünk olvasóink igényeire, és szeretnénk, ha működésünkben is egyre inkább olvasóinkra támaszkodhatnánk. Arra kérünk mindenkit, aki úgy érzi, hogy szükség van egy ilyen médiumra, szükség van a Körképre, az támogassa működésünket rendszeresen legalább havi két euróval.

 

Közösséget építünk, Önökkel.

 

Király Zsolt