Több mint a 80 ezer aláírás gyűlt össze az MKP petíciójához, melyet novemberben indítottak a kötelező betelepítési kvóták ellen és a helyi népszavazások kötelező érvényű elfogadása érdekében, jelentette be mai sajtótájékoztatóján Őry Péter, a Petíciós Bizottság elnöke és Forró Krisztián, az MKP kampányfőnöke.

 

A párt addig folytatja az aláírásgyűjtést, amíg Európai Uniós szinten nem dől el a migránsok betelepítésének kérdése.

 

Őry: történelmi eredmény

 

 hirdetes_300x300  

„A 80 ezer aláírás történelmi siker, a petíciónk ezzel a felvidéki magyarság történetének legsikeresebb aláírásgyűjtési akciójává vált. Hála és köszönet az aláíróknak, és mindenkinek, aki a bekapcsolódott az akcióba. Ez is azt bizonyítja, hogy a petícióban megfogalmazott kérdéskörök érdeklik az embereket és befolyásolják az állampolgárok jövőjét“ nyilatkozta Őry Péter.

 

Őry Péter és Forró Krisztián bejelenti a 80 ezer aláírást az MKP petíciójához. Kép: Körkép.sk

 

Forró: készen állunk

 

Forró Krisztán szerint nagyon fontos, hogy érezzék a választók és a polgárok támogatását egy ilyen fontos kérdésben. Mint elmondta, mindent megtesznek annak érdekében, hogy erős magyar érdekképviselet jöjjön létre a parlamentben” „A választók üzenetét megértettük, a munkát elvégeztük, már csak egy kevés van hátra. Készen állunk!“ tette hozzá Forró.

 

Az összegyűlt aláírások regionális elosztását illetően kimagasló számok Közép- és Dél-Szlovákiából voltak, de egész Dél-Szlovákia megmozdult az MKP petíciójára.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!