Ján Slota ex-politikus múlt héten a zsolnai bíróságon feltárta szűkös anyagi körülményeit. Állítása szerint 1000 eurós nyugdíjából él egy bérelt lakásban, és abban az esetben, ha nem örökölt volna 30 000 eurót a szüleitől, aligha tudna megélni.

 

Slota nyomorúságos mindennapjait tengeti…

 

Slota a Zsolnai Járásbíróságon anyagi helyzetével kapcsolatban kijelentette:

 

 hirdetes_300x300  

„1026 eurós nyugdíjat kapok havonta, a lakásomat bérlem, nincs a tulajdonomban. Csupán a motoromból és a szüleimtől származó 30 ezer euróból áll a vagyonom”.

 

A Nový Čas ez alkalomból összeállítást készített azokról a vagyontárgyakról, amelyek szerintük Slotához kötődnek, így egy 300 000 eurós DA 42 Twin Star repülőgépről, egy 285 000 eurós Sealine SC 39 jachtról, egy 216 000 eurós Bentley Continental GT-ről, egy 700 000 eurós horvátországi villáról, de felvételt közölnek egy Porshe Cayenne-ről, amellyel a balesetet okozta, illetve egy S-osztályú Mercedesről, amelyet szintén használt Slota.

 

lietadlo-slota-twinstar
Fotó: Topky.sk

 

„Kevéske” vagyona további kiadásokkal csappanhat meg

 

A Slota vallomásában említett lakás a Nový Čas és a Netky.sk információi szerint Zsolna központjában található. A földszintet és a garázst nem számítva a padlással együtt háromszintes lakható részért az ingatlanügynök szerint havonta akár 10 000 eurót is elkérhet a tulajdonos.

 

„A városközpontban 100 négyzetméterért 1500 eurót is elkérhetnek a rezsivel együtt. Ebben az esetben az alapterület a nyolcszorosa ennek, tehát a bérleti díj is nyolcszor ekkora lehet”

 

mondta az ingatlanos a Nový Časnak.

 

118748-slotov-majetok-nestandard1
Fotó: pravda.sk

 

Slotának azonban további kiadásai is lesznek. Ittas vezetésért 6 ezer eurós büntetést kapott a hat évre szóló járművezetéstől való eltiltás mellé, de emellett ki kell fizetnie az őt képviselő ügyvédet a kiskorúak erkölcsi veszélyeztetésének ügyében. Slota ugyan kifogást emelt a vádemelés ellen az ügyészségen, de Milan Cisárik kerületi ügyészségi szóvivő szerint mint alaptalant elutasították.

 

Forrás: netky.sk/cas.sk

Nyitókép: webnoviny.sk

 

 

 

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!