Szerdán a galántai Tiszta nap reszocializációs intézet egyik társalapítója, Zuzana Tománková Miková azzal vádolt meg egy meg nem nevezett ellenzéki politikust, hogy az néhány évvel ezelőtt felvette a kapcsolatot a Facebookon egy akkor 15 éves lánnyal, akivel erkölcstelen üzeneteket váltott.

 

Továbbá Tomanková Miková azzal is megvádolta a meg nem nevezett politikust, hogy az nem szólt a hatósági szerveknek, amikor a lány elszökött az intézetből, pedig tudomása volt arról, hogy hol tartózkodik.

 

Tománková Miková felszólította az illető politikust, járuljon hozzá ahhoz, hogy közzétegyék a fiatal lány és a közte folytatott kommunikációt, és távozzon a politikai életből. „Ellenkező esetben megtalálom a megfelelő módot arra, hogy nyilvánosságra hozhassam a nevét” – szögezte le.

 

 hirdetes_300x300  
Fotó: topky.sk

 

Boris Kollár nem váratott sokáig magára

 

Boris Kollár, a Sme rodina párt alapítója szerdán délután maga árulta el az újságírók előtt, hogy róla van szó. Elmondta, hogy 2014 májusától néhányszor kommunikált a lánnyal, ugyanakkor szerinte Tománková Miková hazudik annak tartalmáról.

 

Kollár állítja, nem tudta, hogy a lány fiatalkorú, minderről csak tavaly októberben szerzett tudomást. Hangsúlyozta, hogy minden esetben a lány kereste őt, nem pedig fordítva, emellett pedig egy alkalommal sem találkoztak személyesen. Elmondta azt is, hogy a szökése idején azért vette fel vele a kapcsolatot, hogy megbizonyosodjon róla, jól van, de mint mondta, arról nem tudott, hogy a rendőrség is keresi.

 

Fotó: topky.sk

 

Kollár állítása szerint tavaly ősszel, amikor kirobbant a galántai Tiszta nap (Čistý deň) körüli botrány, akkor a lány megpróbálta megzsarolni őt, hogy álljon ki az intézet mellett, amit elutasított. „Tomanková kirobbantott egy botrányt, ugyanis minden hazugság” – állítja Boris Kollár.

 

Kollár nem tagadja, hogy kacérkodik a nőkkel

 

„Én szeretem a nőket. Ezernyi emberrel írok naponta, többnyire hölgyekkel, ezt el is ismerem. Ha a politikáról kérdeznek, akkor a politikáról társalgunk, ha pedig kacérkodnak velem, akkor én is velük. Én ezt nem titkolom. Ilyen kommunikáció útján lett öt gyerekem. Ez a fiatal hölgy is kokettált velem, én pedig vele. Ebben nem látok semmiféle bűncselekményt”

 

– jelentette ki.

 

A Smer állhat a háttérben?
Kollár meg van róla győződve, hogy az ellene felhozott vádak mögött a Smer áll, mellyel céljuk, hogy a saját ügyükről eltereljék a figyelmet.  „Ez az egész a Smer és Erik Tomáš műve”.

 

Fotó: Sme rodina

 

Az állításának igazolására Kollár az újságíróknak bemutatott egy fényképet az említett Tománková, Peter Tóth korábbi SIS-ügynök, valamint Marián Kočner, a maffialistákon is szereplő kétes hírű vállalkozó találkozójáról. Kollár állítása szerint a találkozóra közvetlenül a Tiszta nap vezetőinek sajtótájékoztatója előtt került sor.

 

Forrás: sme.sk/aktuality.sk/teraz.sk/Körkép.sk

Nyitókép: TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!