Az ún. maffialistán szereplő vállalkozó eladta a Bonaparte lakóparkban levő lakását. Nem szerepel már az Inkasný servis vállalat vezetőségében sem, mely több ismert ügyben is érintett. Minderről az aktuality.sk portál számolt be.

 

Marian Kočner állítja, hogy mindez nincs összefüggésben az ellene folyó rendőrségi nyomozással. A hírportál újságíróját megfenyegette, hogy rá és családjára is „összegyűjti a mocskokat.“

 

Marian Kočner. Kép: aktuality.sk

 

Az aktuality.sk értesülései szerint Marian Kočner eladta a Bonaparte komplexumban levő lakását. A Pozsonyi központjában található luxusingatlant Ladislav Bašternák építette, akitől Robert Fico is bérli lakását ugyanitt.

 hirdetes_300x300  

 

A Kočner által eladott lakás a negyedik emeleten található, ahol Robert Fico is lakik, továbbá Robert Kaliňák belügyminiszter ügyvéd ismerőse.

 

A vevő az Első Lakástakarékpénztár menedzsere, Erich Feix. Mindez a szabadon hozzáférhető ingatlankataszterből derül ki.

 

 

Kočner ellen nemrég vádat emelt a rendőrség más tulajdonának kezelésével kapcsolatos kötelezettség megszegése miatt. Hamarosan csalás vádjával is vizsgálat alá helyezhetik.

 

Az üggyel kapcsolatban érdeklődő aktuality.sk újságíróját a kérdések után felhívta, és durván rátámadt. Mint elmondta, elkezdi a rá és családjára nézve terhelő „mocsokságok“ összegyűjtését” hogy azokat közzétegye. „Speciálisan ráállok Önre, anyjára, apjára és testvéreire is“ – fenyegetőzött a telefonba Kočner.

 

Aktuality.sk

Nyitókép: archív

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!