Nyitókép: Katarína Kozinková

 

„Kiska úr éppen olyan áfacsaló, mint Bašternák úr, csak azzal a különbséggel, hogy Bašternákot már elítélték, ellenben Kiska még mindig az elnöki palotában ül“ – jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján a Smer elnöke, Robert Fico.

 

Robert Fico még mindig a Ladislav Bašternák áfacsaló Bonaparte lakókomplexumában él. Fico havonta 2650 euróért bérli Bašternáktól a lakást. Tehát összességében Fico már több mint 200 ezer eurót fizetett ki Bašternáknak.

 

 hirdetes_300x300  

Fico a kijelentésével arra az információra reagált, miszerint a NAKA adóbűncselekménnyel vádolta meg Kiska KTAG vállalatának ügyvezetőjét, Eduard Kučkovskýt.

 

Adóbűncselekménnyel vádolták meg Kiska KTAG vállalatának ügyvezetőjét

 

„Meg vagyok róla győződve, hogy a 2014-es államfőválasztás sem volt igazságos, mert Kiska csalárd módon jutott tovább: nem csak az országot, de a nyilvánosságot is átverte“

 

– közölte Fico.

 

Fico mindezt azzal magyarázta, hogy Kiska eredetileg azt állította, hogy a kampányát saját pénzből finanszírozta, valójában azonban KTAG vállalaton keresztül. Kiska a KTAG társtulajdonosa, 2014 májusáig pedig az ügyvezetője is volt.

 

Sme.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!