Nyitókép: Heroes.sk

 

Zuzana Čaputová államfőjelölt arra számít, hogy az utolsó közvélemény-kutatások – melyek eredményei szerint 44,8%-kal, illetve 52,9%-kal nyerné az államfőválasztást – félelemmel fogják eltölteni a hatalmasokat. Az elkövetkezendő napokra azt kívánja, hogy az államfőválasztási kampány éppen olyan korrekt szellemben folyjon tovább, ahogyan eddig is – jelentette ki pénteki sajtóközleményében.

 

„Érzékelem az ellenfeleim és az egyes politikusok azon törekvéseit, hogy konfliktust szítsanak és eltereljék a figyelmet arról, hogy az emberek már nem nézhetik tétlenül annak a rendszernek az igazságtalanságát, amelyet közösen alakítottak ki. Az ilyen típusú kampányt elutasítom”

 

– konstatálta Čaputová.

 hirdetes_300x300  

 

Véleménye szerint az emberek már belefáradtak a politikusok vitáiba. Az állítja, hogy az ő stratégiája az őszinteség, az érzékeny témákról pedig olyan módon igyekszik kommunikálni, hogy ne sértse és ne alázza meg az ellenkező nézeteket valló személyeket.

 

„Szeretném megszólítani a konzervatív választókat is. Hatalmas támogatással találkozom a hívő emberek részéről is. Mindenkit szeretnék megszólítani, mert mindannyiunkat összeköt a hatalmasok arroganciájából és az igazságtalanságból fakadó frusztráció”

 

– jegyezte meg Čaputová, majd hozzátette, hogy nemcsak a szlovákokat, de a magyarokat, cseheket és romákat is szeretné megszólítani.

 

„Mindenkit, tekintet nélkül a vallására vagy a szexuális orientációra”

 

– pontosított.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.