Nyitókép: SITA/Martin Havran

 

A nyitrai Jaguar Land Rover a munkaerő-toborzás második hullámában 850 új munkaerőt keres. Az eddig több mint 1500 kialakított munkahely a gyártási egységekben újabb pozíciókkal gyarapszik, ami nemcsak a gyártási operátoroknak, de a szakembereknek is újabb lehetőségeket kínál.

 

Miroslava Remenárová, a Jaguar Land Rover vállalati kapcsolattartó menedzsere a SITA hírügynökségnek elmondta, hogy jelenleg az autó-villanyszerelő, az autószerelő, a karbantartási technikus, a robotkezelő operátor, a szerszámtechnikus, illetve a csoportvezetői pozícióba keresnek alkalmazottakat.

 

 hirdetes_810x300  

„Nagyon fontosak a szakértői (expert) pozíciók is, ahol a mérnökök számára kínálkozik lehetőség. Mindemellett munkalehetőségekkel rendelkezünk a beszerzési, személyzeti és további más részlegeken is“

 

– tette hozzá Remenárová.

 

A Jaguar Land Rover a nyitrai Job Expo 2019 állásbörzén is keresi az új alkalmazottakat.

 

„Az első napon három óra leforgása alatt több mint hetven érdeklődőt regisztráltunk. A legnagyobb érdeklődés a minőségellenőri és a karbantartói pozíciók iránt volt“

 

– jelentette ki Remenárová.

 

A menedzser elmondása szerint sokan érkeztek Besztercebánya és Árva környékéről is, akiknek a sokrétű munkahelykínálat mellett a vállalat biztosította elszállásolás és munkahelyi közlekedés keltette fel a figyelmüket.

 

Webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!