Nyitókép: TV Markíza

 

A Kis-Duna mellett a Vágban szintén egy fegyverdarabra bukkantak, ami összefüggésben lehet Ján Kuciak és Martina Kušnírová meggyilkolásával.

 

A gyilkos fegyverek helyét néhány nappal ezelőtt Miroslav Marček mutatta meg a rendőröknek. Marček nemcsak a gútai Molnár Péter vállalkozó meggyilkolását ismerte be, de Ján Kuciakét és menyasszonyáét is.

 

 hirdetes_810x300  

A TvNoviny információi szerint az egyik fegyvert a Lynx commando tagjai találták meg kedden (április 16.) délután. A fegyver a Kis-Dunában feküdt. Az eddigi tájékoztatás szerint ez a fegyver lehet az, amelyikkel Miroslav Marček három évvel ezelőtt a saját házában lelőtte Molnár Péter gútai vállalkozót.

 

A Markíza szerint a fentebb említett nyomozással párhuzamosan a Vág folyóban is kutattak a Komplex Mentőszolgálat egységei, és ők is sikerrel jártak. A folyóból állítólag egy fegyver csövét sikerült felhozniuk. Azt még egyelőre nem tudni, hogy annak a gyilkos fegyvernek a darabjáról van-e szó, amellyel Kuciakot és menyasszonyát meggyilkolták meg.

 

Ez a felfedezés azonban arról árulkodik, hogy mielőtt a fegyvert beledobták a vízbe, szétszedték. A Vágban végzett nyomozást az erős áramlatok és a folyó homokos alja is nehezíti.

 

A Kis-Dunában talált fegyvert és Vágban talált fegyverdarabot a rendőrség szakértői vizsgálatra küldte, hogy kiderítsék, ezekkel a fegyverekkel követték-e el a gyilkosságokat.

 

TvNoviny.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!