Nyitókép: aktuality.sk

 

A Smer-SD jó kondícióban van, Peter Pellegrini kormányfő pedig prioritásnak tartja a politikai programról és a szociáldemokrácia jövőjéről való vitaindítást. Legalábbis ez derült ki a TA3 V politike (A politikában) című műsorban elhangzottakból.

 

„A párt jó erőnlétben van” – állította Pellegrini. Értékelte, hogy Robert Fico pártelnök megnyitotta a vitát a párt jövőjéről, miután visszatért külföldről. Pellegrini ismét hangsúlyozta, hogy számára a szlovákiai lakosság érdeke az első.

 

Ugyanakkor szerint minél előbb meg kell kezdeni a belső vitát a párt politikai programjáról.

 hirdetes_300x300  

 

„Ha a 21. században segítségére lehetek a szociáldemokráciának, szívesen megteszek mindent, hogy sikeres legyen a projekt.”

 

mondta, majd kiemelte, hogy számára prioritás, hogy a szociáldemokrácia túléljen Szlovákiában, mivel az országnak szüksége van rá.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Robert Fico hosszabb időre eltűnt a sajtó és párttársai szeme elől. A párt néhány régiós képviselője nincs megelégedve azzal, ahogy Fico vezeti a Smert, úgy érzik, hogy a választók elfordulnak tőlük, és a csúcspolitikusok alapján, negatívan bélyegzik meg őket. Felszólították Ficot, hogy adja át helyét Peter Pellegrini kormányfőnek a párt élén, Fico azonban külföldi útjáról visszatérve kijelentette, hogy a pártban minden rendben, ő pedig nem tervezi távozását, sokkal inkább a következő parlamenti választásokra fókuszál.

 

teraz.sk, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!