Nyitókép forrása: aktuality.sk

 

Andrej Danko szerint nincs semmilyen személyes oka, hogy akadályozta Katarína Cséfalvayová (Most-Híd) parlamenti képviselő külföldi útjait.

 

A kettejük között lévő komoly feszültség nemrég amiatt pattant ki, hogy Andrej Danko (SNS) házelnök nem hagyta jóvá Cséfalvayová grúziai útját. A vegyespárti képviselőnő az Aktuality.sk-nak beszélt arról, hogy az SNS felé megfogalmazott kritikái miatt Danko megtorpedózza szolgálati útjait.

 

Danko felszólította Cséfalvayovát, hogy ne „vezesse félre a nyilvánosságot”, és „ne használja a [parlament] belső adminisztrációs eljárásait politikai pontok szerzésére”. Egyúttal közzétett egy listát, amely szerint Cséfalvayová a külügyi parlamenti bizottság elnökeként idén már 6 külföldi úton volt, ennél többször csak az európai ügyekkel foglalkozó bizottság elnöke, Ľuboš Blaha utazott el szolgálati útra.

 hirdetes_300x300  

 

A házelnök irodája azt is kiemelte, hogy Cséfalvayová 2018-tól bizottsági elnök, és azóta 17 utat abszolválhatott, miközben csak négy utat nem hagytak számára jóvá, amelyeket költség- és hozadékalapon bírálnak el.

 

Danko nem engedi külföldi utakra Cséfalvayovát

 

Körkép.sk, Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!