Nyitókép: TASR/Jaroslav Novák

 

Robert Fico szerint Kočner Threema alkalmazáson váltott üzeneteinek nyilvánosságra hozatala nem más, mint a Smer ellen indított dzsihád.

 

A Smer-SD elnöke szerint a média kitalációkat terjeszt, továbbá attól a kijelentéstől is elhatárolódott, miszerint találkozott volna Marian Kočnerrel.

 

 hirdetes_300x300  

„Nem volt semmiféle találkozó“

 

– jelentette ki Fico, aki szerint az egész ügy egy Smer ellen indíott dzsihád.

 

„Teljes képtelenségekről van szó“

 

– mondta Kočner Threema-üzeneteivel kapcsolatban.

 

 

A dekódolt üzenetekben arról nem volt szó, hogy Fico valóban találkozott-e Kočnerrel vagy sem, de Kočner azzal dicsekedett Zsuzsovának, hogy befolyással van a Smer-SD pártra. A Ficoval való találkozóját pedig ekképpen jellemezte: „Megyek, jól seggbe rúgom Hasábot!“.

 

Fico mai sajtótájékoztatóján beismerte, hogy a múltban találkozott Končnerrel, de az egészet azzal próbálta enyhíteni, hogy csupán egy báli találkozóról volt szó. Azokra az újságírói kérdésekre már nem reagált, hogy négyszemközt is találkozott-e Kočnerrel, illetve tegeződnek-e.

 

„Megyek, jól seggbe rúgom Hasábot” – Kočner és Zsuzsová Ficoról is váltottak üzeneteket

 

Fico meggyőződése, hogy ha meg fognak ölni egy politikust, akkor azért a média lesz felelős. Állítása szerint az egész játék arra megy ki, hogy tönkretegyék a Smert, ugyanis az ellenzék utálja a pártját, de a programjuk miatt egyetlen ellenzéki párt sem képes a Smer-SD legyőzésére.

 

Fico most sem feledkezett meg arról, hogy Michal Trubant és Andrej Kiskát támadja. Trubant először reményteljes kormányfőnek tituálta, majd azzal az állítással tette nevetségessé, hogy a „reményteljes kormányfőből drogdíler” lett.

 

Andrej Kiskát még ennél is durvábban sértegette:

 

„Ha ez az ember egy temetkezési vállalatban dolgozna, akkor a halottnak még a zokniját is ellopná“.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!