Nyitókép forrása: sme.sk

 

Újra Boris Kollár lesz a Sme rodina parlamenti párt listavezetője. A Hospodárske Noviny internetes kiadásának adott interjújában gyakorlatilag minden releváns politikai pártot kritizált. Nem véletlenül. A választások után a Sme rodina lehet a mérleg nyelve, az a párt, amelynek döntése alapján létrejöhet az új kormánykoalíció.

 

Boris Kollár az interjúban kijelentette, hogy „nem tudja elképzelni a Smerrel való együttműködést”, amiatt, hogy „a Smer mit képvisel, milyen információk láttak napvilágot az elmúlt hetekben”.

 

Az ĽSNS-t azonban nem zárta ki egyértelműen. Mint mondta, egészen addig nem tekint partnerként Kotlebáékra, amíg nem tisztázzák a holokauszttal kapcsolatos álláspontjukat.

 hirdetes_300x300  

 

Kollár kritizálta Andrej Danko (SNS) házelnököt is, elsősorban az SNS által vezetett minisztérium teljesítménye miatt.

 

Egy esetleges Smer-SNS-ĽSNS koalícióval való együttműködés lehetőségét (legalábbis jelen állás szerint) elutasította.  Támadta ugyanakkor az ellenzéki politikai pártokat is, amelyekre Kollár azért panaszkodott, hogy igazságtalanul támadták a Sme rodinát. Szerinte nem így építenek együttműködést. De mást is kiemelt:

 

„Mi a migránsok ellen vagyunk, a PS-SPOLU mellettük, mi ellenezzük a homoszexuális gyermek-örökbefogadáshoz való jogát, ők támogatják”

 

fogalmazott. A velük való együttműködést azonban nem zárta ki.

 

Mint mondta, elégedettek lesznek, a 2020-as választásokon sikerül 7-12 százalék közti eredményt elérniük.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!