Nyitókép: SITA/Diana Černáková

 

Nem támogatjuk Martin Glváč (Smer-SD) visszahívását a parlament alelnöki posztjából, de az erkölcsi romlással tisztában vagyunk – mondta a Most-Híd elnöke, Bugár Béla az RTVS Szombati dialógusok c. műsorában.

 

Bugár ezzel a kijelentésével a Glváč és Marian K.  közötti állítólagos kommunikációra, illetve arra a rendkívüli parlamenti ülésre reagált, ahol az ellenzék megpróbálja leváltani Glváčot.

 

 hirdetes_300x300  

Bugár azt is hozzátette, hogy amennyiben a rendőrség megerősíti a Glváč és Marian K. közötti kommunikáció hitelességét, akkor Glváčnak távoznia kell.

 

„A nyilvánosságra hozott üzenetek két síkon közelíthetőek meg. Az egyik sík erkölcsi. Ha bebizonyosodik, hogy hazudott, akkor erkölcsileg csődöt mondott. A másik sík szerint a leírtak közül minden megtörtént”

 

– mondta Bugár.

 

Bugár ismét kikérte magának, hogy kapcsolatba hozzák Kočnerrel

 

A Most-Híd elnöke helytelen dolognak tartja, hogy a kommunikációból csak részleteket közölnek.

 

„Jó dolog, ha az emberek mindenről tudnak. Az viszont kérdéses, hogy az igazságról, illetve arról tudnak-e, hogy ki kit akart befolyásolni, vagy céltudatosan közölnek velük ilyen információkat, mertt bizonyos személyek vagy csoportok befolyásolni akarják a választókat”

 

– konstatálta Bugár, majd hozzátette, hogy a közérdek miatt az egész kommunikációt nyilvánosságra kellene hozni.

 

Bugár ismét kikérte magának, hogy kapcsolatba hozzák Marian K.-val azért, mert véletlenül találkozott vele a kirándulásán.

 

„Nem találkozgattam, nem írogattam és nem is tárgyaltam vele”

 

– jelentette ki, majd kiemelte, a média arról hallgat, hogy az ellenzéki Richard Sulík (SaS) és Igor Matovič is találkozgatott Marian K.-val.

 

A most-hidas pártelnök szerint 30 év után derült ki, hogy a rendszer nem figyelt oda azokra az emberekre, akik a rendőrségen, ügyészségen és bíróságon belül olyan kapcsolatokat építettek ki, amelyek által mindent megvalósíthattak.

 

Teraz.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!