Nyitókép: Ivan Kováč/Nový Čas

 

A Pozsonyi Közlekedési Vállalat (DPB) új villamosvezetőket keres, ezért november 14-én, csütörtökön toborzónapot szervez a György-udvar (Jurajov dvor) járműtelepre.

 

A vállalat nemcsak teljes munkaidős állást kínál az érdeklődőknek, de akár részmunkaidőt is. Az ajánlat azoknak az egyetemistáknak is szól, akik a tanulmányaik mellett némi plusz pénzre szeretnének szert tenni.

 

 hirdetes_810x300  

A villamosvezetői állásra olyan személyek jelentkezhetnek, akik már betöltötték a 20. életévüket. A vállalat egyetlen kritériuma, hogy az állásra jelentkező személyek B-típusú jogosítvánnyal rendelkezzenek. A villamosvezetői engedélyről a Pozsonyi Közlekedési Vállalat gondoskodik.

 

„Nemcsak férfiakat, de nőket is szívesen látunk a sorainkban. Jelenleg 218 férfit és 59 nőt alkalmazunk. A tömegközlekedésben dolgozó összes sofőrnek kivétel nélkül ugyanolyan feltételeket biztosítunk. Nem teszünk különbséget sem nők, sem férfiak, sőt nemzetiségek között sem“

 

– mondta Martin Rybanský a DPB-től.

 

A vállalat szerint a sofőrök teljes munkaidőben is dolgozhatnak. A kínált bér 5,62 euró/órabér (bruttóban).

 

„Ehhez még hozzájárul a havi teljesítménydíj, ami az alapbér 10%-a, illetve további kedvezmények“

 

– pontosított a Pozsonyi Közlekedési Vállalat.

 

A meghirdetett állást egyetemisták is betölthetik, akik a diákmunkáról szóló megállapodás értelmében legfeljebb 20 órát dolgozhatnak egy héten.

 

SME/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!