Marcell
  • HUF: 345.38
  • USD: 1.18
  • 20 °C
  • 30 °C
Belföld

Meggyilkolt tanárnő – A rendőrség magyarázkodik a titkolózás miatt

Nem érezték úgy, hogy szükség lenne beszámolni az esetről

Nyitókép: najky.sk

 

Nagy vihart kavart a 34 éves meggyilkolt nyelvtanárnő, Viola esete, akit Pozsonyban találtak meg múlt héten. A rendőrség sokáig hallgatott az ügyről, a közvélemény nyomására azonban magyarázkodásba kezdtek.

Hirdetés(x)

 

Az egykori modellt és fotográfust az első hírek szerint még élve találták meg a pozsonyi kikötőben november 11-én, de állapota olyan súlyos volt, hogy belehalt sérüléseibe. A rendőrség hivatalos közösségi oldalán arról számolt be, hogy mivel nem találtak arra utaló nyomot, hogy sorozatgyilkossal állnának szemben

Hirdetés(x)

 

“nem volt szükség a nyilvánosság azonnali tájékoztatására vagy figyelmeztetésére, valamint dezinformáció terjesztésére, amely tömeges pánikhoz és félelemhez vezet”

 

A rendőrség megjegyezte, hogy ahhoz képest, hogy semmilyen iratot, vagy az áldozat kilétének megállapítását segítő tárgyat nem találtak, gyorsan, már a megtalálását követő napon meg tudták határozni, hogy ki is ő.

 

Az elkövetőt még nem sikerült elkapni, a rendőrség szerint a nyomozók intenzíven dolgoznak az ügyön – több verziót is számításba vesznek, újabb bizonyítékokat gyűjtenek.

 

hnonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket