Nyitókép: archív

 

Több mint két millió eurót fizetnek ki annak a lakóháznak a lakói számára, amelyben 2019. december 6-án gázrobbanás következett be. A hírről a Generali biztosító tájékoztatott.

 

A lakóháznak a Generalinál volt érvényes biztosítása. A biztosító közlése szerint a biztosítási összeg már a napokban megérkezik a Mukačevská 7-es lakóház lakói közösségének számlájára.

 

A Generalinál volt biztosítva néhány háztartás is, az érintett kliensei számára már több mint 110 ezer eurót folyósított is a biztosítótársaság a vagyonbiztosításból. Egyébként a biztosító közlése szerint a rendkívüli helyzetre való tekintettel gyorsított eljárásban kezelték az ügyet, a biztosítási összeget sem részletekben, hanem egy összegben folyósították.

 hirdetes_810x300  

 

Az első kifizetések már négy nappal a robbanás után, december 10-én megtörténtek.

 

A biztosító jelezte, hogy nem csak a ház- és vagyonbiztosításokat, hanem a járműveket érintő balesetbiztosításokra érkező igényeket is regisztrálták. Azon lakókat, akik érintettek voltak a gázrobbanásban, de maguk nem jelezték igényüket a biztosító felé, a Generali saját rendszeréből kikereste, és felvette velük a kapcsolatot a gördülékeny ügyintézés érdekében.

 

aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.