Nyitókép: Facebook/Polícia SR

 

A rendőrség a közösségi oldalán adott ki tájékoztatást arról, hogy letartóztatták az Europol legkeresettebb női bűnözőjét, a szlovák Renáta Lorincet.

 

A 46 éves nőt idén ítélték el három évre folytatólagosan elkövetett csalás, valamint fizetőeszköz, illetve hitelkártyák hamisítása és engedély nélküli használata miatt.

 

 hirdetes_810x300  

Najhľadanejšia Slovenka je už vo väzení

NAJHĽADANEJŠIA SLOVENKA JE UŽ VO VÄZENÍEuropol tento rok zverejnil prehľad najhľadanejších osôb ženského pohlavia v rámci svojich členských štátov. Za Slovensko sa na zoznam dostala 46-ročná Renáta Lorinc, ktorá bola tento rok právoplatne odsúdená na tri roky nepodmienečného trestu pre pokračovací zločin podvodu a pokračovací zločin neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty.Policajní pátrači z odboru pátrania a kriminalisticko–technických činností Úradu kriminálnej polície Prezídia Policajného zboru Slovenskej republiky, prezývaní verejnosťou aj ako „Lovci lebiek“, sa v spolupráci s Interpolom Bratislava, ďalšími zložkami a zahraničnými partnermi postarali o expresné vypátranie hľadanej Slovenky a jej dodanie do výkonu trestu.Operatívnou-pátracou činnosťou pátrači v priebehu pár týždňov zistili, že Renáta Lorinc sa ukrýva v Spojených štátoch amerických. Na základe získaných informácií, ktoré boli odoslané partnerským zložkám v USA, došlo ešte v októbri 2019 vo veľmi krátkom čase k zadržaniu hľadanej osoby príslušníkmi Federálneho úradu imigračnej a hraničnej polície. Predposledný deň roka 2019 (30.12.) bola zadržaná Slovenka dodaná na miesto výkonu trestu na Slovensku.

Gepostet von Polícia Slovenskej republiky am Montag, 30. Dezember 2019

 

A szlovák rendőrségnek az Interpollal együttműködve sikerült elfognia a nőt, miután megtudták, hogy az Egyesült Államokban bujkál.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!