Nyitókép forrása: topky.sk

 

A Fuvarozók Szlovákiai Szövetsége (UNAS) nem tervezi feladni eddig megfogalmazott követeléseit – jelentették ki a sztrájkoló szállítmányozók képviselői.

 

„Nekünk nincs semmink Pellegrini ellen. Tíz éve volt rá, hogy tárgyaljon velünk. Mi eljártunk egyeztetni a közlekedési minisztériumba és a pénzügyminisztériumba”

 

jelentette ki az UNAS egyik képviselője arra reagálva, hogy Peter Pellegrini a sztrájk befejezésére szólította fel a fuvarozókat azzal, hogy üljenek tárgyalóasztalhoz (azt a hatást keltve, hogy a fuvarozók csak felhajtást akarnak, nem tárgyalni, de ha fuvarozók feladják a sztrájkot, elvesztik minden alkualapjukat a kormánnyal szemben; Pellegrin hasonlóan arrogáns kijelentéssel próbálta leszerelni tavaly februárban és márciusban a gazdákat is – a szerk. megj.).

 

 hirdetes_300x300  

Az UNAS változatlanul az útadó 50 százalékos csökkentését és az útdíjrendszer felfüggesztését követeli a kormánytól, ellenkező esetben országos sztrájkba kezdenek és minden határátkelőt blokád alá vesznek vasárnap késő este 22:00-tól.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.