Nyitókép: Igor Hraško

 

A Szociális Biztosító ügyfelei már számlakivonat kérvényezése nélkül is hozzáférhetnek a biztosítóban vezetett individuális számlájukhoz. Ennek köszönhetően minden biztosított ügyfél áttekintést kap a ledolgozott éveiről, illetve ezek nyugdíjba vagy más juttatásokba való beszámításáról.

 

Az ügyfelek elektronikusan is tudomást szerezhetnek a számlájukon 2004. január 1-től bekövetkezett változásokról, mégpedig egy Grid-kártya segítségével, melyet a Szociális Biztosító bármelyik kirendeltségén kiállítanak a biztosított ügyfelek számára.

 

 hirdetes_810x300  

A biztosított személy így online hozzáférést kaphat a számlájához, s ezáltal megtudhatja, bejegyezték-e az összes járulékfizetési időszakát. Az elektronikus hozzáférés elintézésével az ügyfélnek nem lesz szüksége arra, hogy telefonálással, kérvényírással vagy a Szociális Biztosító adott kirendeltségének meglátogatásával jusson információkhoz. A Szociális Biztosító e-szolgáltatásaiba való bejelentkezést otthonról is kényelmesen meg lehet oldani.

 

„Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy a statisztikai adatok feldolgozása miatt, a 2019-es év járulékfizetési időszakára vonatkozó információkat a biztosító leghamarabb 2020 áprilisában teszi közzé“

 

– jelentette ki Peter Višváder, a biztosító szóvivője.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.