Belföld

Bugár a rádióban – Orbán verette szét az MKP-val való közös indulást. Bárdost a Csemadokos pénzeken keresztül fogták meg

A sajtótól kezdve az MKP-n keresztül Orbánig mindenkit felelősnek tart a jelenlegi állapotokért, kivéve saját magát

Nyitókép: tyzden.sk

 

A szlovák közszolgálati rádió szombat déli politikai vitaműsorában sem tudott túllépni a Most-Híd elnöke saját sérelmein. A másik vendég Boris Kollár volt, a Sme rodina elnöke.

 

A sajtótól kezdve az MKP-n keresztül egészen Orbán Viktorig mindenkit felelősnek tart a jelenlegi állapotokért, kivéve saját magát.

 

Hirdetés(X)

Ján Kuciak meggyilkolása biztosan befolyásolja majd  a választási eredményeket, ismerte el a műsorban Bugár Béla. Hozzátette ugyanakkor, hogy egyesek parazitálnak a kettős tragédiából.

 

A koalíciós partnereivel szemben (szerk. megj. Martin Glváč, Andrej Danko) felmerült információk, azaz hogy Alena Zsuzsovával incselkedtek, Bugár szerint magánügynek minősülnek egészen addig, amíg nem merül fel a politikus befolyásolásának a lehetősége, onnantól kezdve ugyanis biztonsági kockázat.

 

„A tradicionális keresztény családban hiszek. 37 éve vagyok házas, ezalatt én is több megkeresést kaptam szép arcú hölgyektől is, de mindig kitöröltem őket. Nekem nincs mitől félnem e téren. De ez mindig veszélyes“ – fogalmazott Bugár.

 

Ugyanakkor a műsorban nem kérdezték meg tőle, hogy miről beszélgettek a Maldív-szigeteken épp a házassági évfordulójukon Marian Kočnerrel. A gyilkossággal vádolt, és akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhető maffiózó nyilvánosságra került telefonbeszélgetéseiből ugyanis kiderül, hogy Kočner a találkozójuk után már tudta, hogy Bugárék nem lépnek ki a jelenlegi kormányból.

 

Az események végül ugyanezt igazolták. Bugár előhúzta a harmadik mondatot, és maradt.

 

„Egy hibát követtünk el: míg mi a demokráciát építettük, Kočner saját maffiahálózatot hozott létre, melyet észre sem vettük.”

 

– fogalmazott a műsorban.

 

A jelenlegi állapotokért, mint mondta, az ellenzék és a sajtó is felelős, akik szerint minden rossz, minden a maffia kezében van, ami a szélsőségek malmára hajtják a vizet.

 

A kérdésre, hogy együtt tudna-e működni a legfrissebb felmérések szerint egyre inkább előretörő Igor Matovičcsal, Bugár kitérően válaszolt. A világos NEM-et ugyanis kerülte.

 

„Mit csinál most Matovič? Az összes ellenzéki pártot támadja. Ugyanezt csinálta 2016-ban. Támadta a Sieťet, a KDH-t, mely be sem jutott a parlamentben, és bennünket is. Mit ért el vele? Hogy más lehetőség nem volt, mint a jelenlegi kormány létrehozása”

 

– mondta.

 

Bugár szerint Matovičcsal nem lehet megegyezni, mert mindig zsarol, mindenkit feljátszik, és félő, hogy ugyanezt fogja folytatni.

 

„Szlovákiának nincs szüksége feszültségre. Sem nemzetiségi, sem más formában. Mire jó az a szlogen, a PS/Spolu részéről is, hogy „Poďme do nich?” (szerk. megj. gyerünk, ellenük).  Ez feszültséget kelt”

 

– kritizálta önmagát is cáfolva az OLaNO-n kívül másik választások utáni potenciális partnerét, a PS/Spolut.

 

A műsorban rákérdeztek a meghiúsult magyar-magyar összefogás okaira is.

 

„Az MKP-val meg is egyeztünk a választási pártról, de Orbánnak ez nem tetszett. Szétverte az együttműködést, majd keresteg egy indokot rá. Ez lett a Smer visszautasítása. Mert mi történt csütörtök és kedd között?”

 

– tette fel a kérdést a választások után a felmérések szerint vélhetően a politikából végleg kieső politikus.

 

Szerinte Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója emailt küldött Őry Péternek, hogy „nem küldtünk elég pénzt? Minek tárgyaltok árulóval?”.

 

„Én nem tudom, hogy ez így volt-e? Hívták a Csemadokot, Bárdost, aki Magyarországról kap pénzt, aki kabátot is fordított.”

 

– panaszkodott Bugár.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 7 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

musztafa ibrahim
2020. feb. 08. 19:20

Bruhaha, mindenért az Orbán a felelős. Már kezdek izgulni, hogy ennyire tökös ez a gyerek, mindenhova elér a keze. Szerencsétlenek, nem hallottátok, hogy a dögledező ló rúgja a legnagyobbakat. Bruhaha, magánügy a Zsuzsovával, egy politikusnak minden megnyilvánulása közügy. Nem kellett volna kuncsorogni a választásokon, s akkor riszálhatna bárkivel. Bruhaha: „Egy hibát követtünk el" mondotta, bruhaha. Hol él ez az ember?

    Gömöri Norbert
    2020. feb. 09. 14:37

    Bruhaha, mindenért az Orbán a felelős. Meg a Soros!

musztafa ibrahim
2020. feb. 08. 19:37

Szegény Imrich, szegény Toth. Mennyi mindenkit utálsz, de sebaj tudod az egyszerű megoldást, basziba velük. Aztat olvastad, hogyaszongya: "Én nem tudom, hogy ez így volt-e?" - mondotta az útálatos. Te persze tudod, hogy igaz. Bruhaha, hogy mondotta a mesemondó, az úgy igaz, ahogy hiszitek. Bruhaha: "MÉGEGYSZER MONDOM" - mondjad csak kis Goebbels, a sokszor elmondott hazugság igaz lesz, csak jó hangosan. Hajrá.

Németh Adrianna
2020. feb. 09. 07:32

Bugár Béla életem egyik legnagyobb csalódása, se nézni, se hallgatni nem tudom már . Hiteltelen, hazug emberré vált a politikában töltött 30 év alatt.

Piszematyi
2020. feb. 09. 09:18

Az árulók, akik magyargyűlölőkkel "kormányoznak" meg az Imrich Toth féle Orbánozós agymosottak... Jó kis banda. A tényekre kell figyelni - minden más kamu!

Peter
2020. feb. 15. 14:51

Akkor a kis bugar judas mar orban tehet mindenrol de szerintem sajat magaba nezezen kivel kormanyozott 4 evig gyilkosokal szomoru

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője. Mindenhez ért. Mindenhez is!

Kövessen minket

Megosztás