Nyitókép: reprofoto/facebook.com

 

Igor Matovič a kampányhajrában olyan videót jelentetett meg a Facebook-on, amelyben lánya, Klára faggatja őt a tizenegyévesek vagányságával, miközben a kérdések nagyon is komolyak.

 

Bár az OĽaNO elnöke néha igyekezett kitérő választ adni, lánya nem hagyta őt kifarolni a kérdésekből – előfordult hogy felszólította, a kérdésre válaszoljon.

 

 hirdetes_300x300  

Klára a politikán túl megkérdezte édesapját a kedvenc könyvéről, vagy az általa leginkább nagyra tartott személyről is, majd bedobta a négymilliós kérdést: lenne-e kormányfő.

 

Matovič most először beszélt nyíltan a kérdésről. Válaszában elmondta, hogy minden pártelnök ambíciója, hogy egyszer kormányfő legyen, hiszen ebből a pozícióból érheti el a legtöbb eredményt.

 

„Természetes, hogy ilyen ambícióm van, de az emberek döntenek”

 

Matovič azt is elmondta, hogy az SaS-szel biztosan kormányozna, „és meglátom ki jön még”.

 

A videó végén az Egyszerű Emberek pártelnöke azt üzente az embereknek, hogy munkájuk mellett ne feledkezzenek meg családjukról sem

 

Klárka spovedá Igora Matoviča ?

Klárka spovedá Igora Matoviča ?__________________________________Objednávateľ: OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA, Zámocká 14, Bratislava IČO: 42287511 Dodávateľ: Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Írsko, IČO: 462932

Gepostet von OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti am Montag, 24. Februar 2020

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.