Nyitókép: ujszo.com

 

Nagymegyeren is karanténközpont alakul, jelentette be a város közösségi oldalán. A jelek szerint már az első karanténba helyezett csoport is megérkezett a csallóközi városba.

 

Nagymegyer város válságstábjának közlése szerint a Belügyminisztérium azt az ún. pionírtábort nyilvánította karanténközponttá, mely a pénzügyminisztérium tulajdonában van, és melynek épülete és területe az erdőparkban található. A továbbiakban visszavonásig ebben a épületben is helyeznek el 14-napos karanténra kötelezett személyeket a járványügyi helyzet okán.

 

Az első csoport (kb.66fő) 2020. március 25-én (szerda) hajnali 5.00 órakor érkezik meg a központba, rendőri kísérettel.

 

 hirdetes_300x300  

közli az elérhető részleteket a város, egyúttal ígéretet tesz arra, hogy minden további információt továbbít majd lakosai felé.

 

Nagyon nehéz időket élünk, mindannyiunk számára eddig ismeretlen helyzet előtt állunk és alkalmazkodnunk kell a kialakult helyzethez, kérek mindenkit ne legyen pánik és viseljük a megváltozott körülményeket méltósággal.

 

zárja közleményét a válságstáb.

 

Nagymegyeren a város korábbi közlése szerint egy férfi és egy nő koronavírus-tesztje lett pozitív. Ők és a velük korábban kapcsolatba kerülők is házi karanténban vannak a Közegészségügyi Hivatal felügyelete mellett.

 

forrás: Nagymegyer város facebook-oldala

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!