Nyitókép: nemocnicakomarno.sk

 

Megkezdődött a koronavírus-tesztek kereskedelmi alapú elvégzése a komáromi kórházba. Míg szerdáig csak azoktól vettek minták és vizsgálták ki, akiknek hatóságilag elrendelték, addig szerdától már lehet időpontot foglalni – akár cégeknek is.

 

„A páciensek megszólítottak bennünket egy ilyen kéréssel, főleg a határon át ingázó munkásokról van szó. Ezen kívül vannak olyan kliensek is, akik biztosak akarnak lenni, hogy nem fertőzöttek, de jelenleg nem kellene tesztelni őket a hivatalosan megfogalmazott feltételek alapján. Azok a cégek is érdeklődnek a tesztelés iránt, akik szeretnék letesztelni alkalmazottaikat. Ezért döntöttünk úgy, hogy a kórházunkban felkínáljuk a tesztelés lehetőségét az erre kijelölt helyiségekben.”

 

magyarázta a döntést Miroslav Jaška kórházigazgató.

 

 hirdetes_810x300  

Az érdeklődők telefonon (035/7909333) vagy e-mailben ([email protected]) rendelhetik meg a mintavételt, melyre a kórház recepcióján dolgozók adnak meg konkrét helyszínt és időpontot.

 

A mintákat az Agellab laboratórium értékeli ki a zólyomi kórházban. Az eredményeket angol, német és magyar nyelven is kézbesítik majd.

 

Hol tesztelhetünk? Íme az összes szlovákiai koronavírus-tesztelő hely listája

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.