Nyitókép: HB Reavis

 

A HB Reavis befektető által épített új pozsonyi autóbusz-állomást nem fogják tudni megnyitni ősszel.

 

A befektető szerdán bejelentette, hogy a koronavírus-járvány kihatásai és a kormány által bevezetett óvintézkedések miatt a Nivy Állomás idén őszre tervezett megnyitását 2021 tavaszára tolták ki, amikor a projekt építészeti szempontból is készen fog állni.

 

 hirdetes_300x300  

A járvány áthúzta a terveket

 

 „A HB Reavisben azon dolgozunk, hogy a vállalat a lehető legjobban tudjon reagálni a kialakult gazdasági helyzetre. A prioritásunk az, hogy mozgásban tartsuk a lehető legtöbb projektünket és aktivitásunkat ahhoz, hogy ezt a nehéz időszakot átvészeljük és újra egyensúlyba kerüljünk“

 

– jelentette ki a befektető.

 

René Popík, a HB Reavis szlovákiai igazgatójának elmondása szerint a 2020-as vége a vállalatuk sokéves munkájának megünneplését hozta volna magával.

 

„Ennek a multifunkcionális projektnek a megnyitásával és az első vásárlók üdvözlésével szerettük volna megváltoztatni Pozsony arculatát, ezenkívül szerettük volna bemutatni ezt az utazásra, vásárlásra és pihenésre kialakított egyedi közterületet. Sajnos a járvány következményei és az elfogadott óvintézkedések miatt a Nivy Állomás megnyitóját 2021 tavaszára csúsztattuk, amikor a projekt építészeti szempontból is készen lesz“

 

– konstatálta.

 

A Nivy Állomáson az összes acélkonstrukció megépítését befejezték. A befektető szerint az építkezés végén járnak. A tetőn a pihenőzónát építik, az épület belsejében pedig a padlót, illetve az üvegkorlátokat csinálják.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!