Nyitókép: Jana Birošová/SITA

 

Andrej Kiska, a Za ľudí elnöke hamarosan bejelenti, hogyan fog alakulni a párt további sorsa – jelentette ki szerdán az újságírók előtt Juraj Šeliga, a párt alelnöke.

 

Kiska egyelőre nem reagált a jövőbéli politikai karrierjével kapcsolatos kérdésekre, a párt vezetői pozíciójában egyelőre a párt alelnöke, Veronika Remišová helyettesíti. A párt a keddi ülésén a személyzeti kérdésekkel is foglalkozott, illetve megegyeztek egy pártkongresszus összehívásában.

 

 hirdetes_810x300  

 „A tegnapi ülésen arról is szó esett, miként tudnánk a lehető legjobb módon megmutatni a választóinknak és a polgároknak azt, hogy a józan ész hangját védelmezzük ebben a kormánykoalícióban“

 

– mondta Šeliga.

 

A pártkongresszus időpontját a koronavírus-járvány miatt egyelőre nem határozták meg, de Šeliga reméli, hogy augusztusban sor kerül rá.

 

Arra a kérdésre, miszerint a pártelnökük körül kialakult bizonytalanságok ártanak-e a pártnak, Šeliga azt felelte, hogy igen.

 

„De ki veszi magának a betegséget? Nem éppen szerencsés, hogy nem találkozhatunk, de az emberek sem találkozhatnak egymással. Most ez van, ezt kell elfogadni“

 

– tette hozzá.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!