Huba
  • HUF: 406.52
  • USD: 1.01
  • 21 °C
  • 28 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Közeledik egymáshoz az MKP és az Összefogás. Őry nem, Berényi ott volt a találkozón

A felek egyetértettek abban, hogy a magyar politikai egység megteremtése értekében közös cselekvési tervre van szükség

Az Összefogás mozgalom (jelenlegi nevén Magyar Közösségi Összefogás) kezdeményezésére ma közös találkozóra került sor Komáromban az MKP átmeneti, országos vezetésével.

 

A felek egyetértettek abban, hogy a magyar politikai egység megteremtése értekében közös cselekvési tervre van szükség, tájékoztatta a Körképet az Összefogás.

 

A két párt vezetősége egyetértett abban, hogy céljuk az egységes szlovákiai magyar tömörülés megteremtése, amelyben különböző irányultságú platformok találnak otthonra.

 

A közös cselekvési terv részeként a felek megegyeztek abban, hogy a jövőben közösen fognak fellépni a szlovák és a magyar kormányzat irányában és közös szakmai fórumok kialakítására tesznek kísérletet. Egyben közösen fogják követelni, hogy a kollektív bűnösség elvét ne alkalmazhassák a szlovák állami szervek, valamint szorgalmazzák a közlekedési miniszternél az R7-es gyorsforgalmi út mielőbbi megnyitását.

 

 

A találkozón a tisztújításra készülő MKP-t Berényi József, Cziprusz Zoltán, Farkas Iván, Bárdos Gyula és Menyhárt József képviselte.

 

Az Összefogás részéről Mózes Szabolcs, Nagy József, Orosz Örs, Agócs Gergely és Nagy György vett részt a találkozón.

 

Körkép.sk

Képek: Összefogás

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 8 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

JK
2020. jún. 25. 20:45

Vége van fiúk, VÉGE van !!!! 30 évig vártunk a naaaagy merengő f.szra, de CSAk TI jöttetek, puhapöcsök! Elmondom én, mi lesz: Magyar párt soha nem fog bejutni a szlovák parlamentbe! NEM az 5 % miatt, csak mert kurva sz.r a felhozatal! Rátok nézek/nézünk és LÁTJUK: okádék sz.r a felhozatal !!!! Úgyhogy: szálljatok már lejjebb az elfogadási szint ALÁ !!!

    egyolvaso
    2020. jún. 25. 21:31

    Ha ennyire problémája van, miért nem próbálja meg maga, úgy néz ki jobban tudja :D

Palánkay Imre
2020. jún. 26. 11:06

A cím alatt szereplő kép mindent elárul. Múlt, jelen és jövő egy pillanatban. Már annyira közelednek egymáshoz, hogy szinte egymásba is érnek. Milyen bölcs és okos mind! 10 éven át nem voltak ilyen bölcsek. Nem vették észre, hogy nem kérnek belőlük a magyarok. Akik kérnek azok meg soha nem fogják bejuttatni őket a parlamentbe. De minek is lennének ott? Észrevenni most a hiányukat? Tapasztaltuk az előnyét amikor ott ülve megszedték magunkat bennünket " képviselve"?? Menjenek dolgozni a szakmájukba, ha van olyan esetleg nyugdíjba!

B, Gy.
2020. jún. 26. 13:01

Csak okosan de hatekonyan kell menni elore kellenek eredmenyek mert a szavazotabort csak igy lehet osszeszedni.Jobb lenne ha a hidasok is elgondolkodnanak az osszefogasban ok sem okosabbak csak szetszakitsak a magyarsagot.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket