Ipoly
  • HUF: 345.32
  • USD: 1.18
  • 21 °C
  • 27 °C
Belföld

Szombattól új szabályok vonatkoznak a szájmaszk viselésére

A felső légutak eltakarása továbbra is a COVID-19 megbetegedés megfékezésének egyik legfontosabb eszköze az országban.

Nyitókép: drmax.sk

 

Július 4-től, szombattól nem kell szájmaszkot viselniük azoknak a személyeknek, akik légzési nehézségekkel rendelkező krónikus légúti betegségben szenvednek, illetve azoknak a személyeknek, akiknek a szájmaszk viselete miatt rosszabbodna az arcukon lévő bőrbetegség – tájékoztatott a Szlovák Közegészségügyi Hivatal.

Hirdetés(x)

 

A szájmaszk viseletére vonatkozó többi szabály továbbra is érvényes. A visszahívásig a belső helyiségekben és a tömegközlekedési eszközökön továbbra is kötelező a szájmaszk viselete.

 

A felső légutak eltakarása továbbra is a COVID-19 megbetegedés megfékezésének egyik legfontosabb eszköze az országban. A szájmaszkviselés célja, hogy megakadályozza a fertőzöttektől származó cseppek terjedését és a népesség megfertőződését.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 11 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Tóth Teri
2020. Júl. 03. 17:51

Nem a stadionnal van a baj, hanem Dunaszerdahely!

Varga Lajos
2020. Júl. 05. 07:32

Csak azt nem tudja senki megmagyarázni, hogy az hogyan lehetséges, hogy a szájmaszkon keresztül a levegőt alkotó gázok molekulái vígan közlekednek, csak éppen a kipusztíthatatlan vírus egyedei nem férnek át azokon a termetes textil lyukakon.Csak nem arról van már megint szó, hogy valami elfekvő raktárkészletét valamelyik telhetetlen zsidónak jó pénzért áruba lehet bocsátani, mert amúgy a normális piacon, még a félművelt kofa is utána néz annak, hogy meddig mehet el a hazudozás ingoványának kicsi szigetecskéin egyensúlyozva.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket