Nyitókép: Saag-Ipolyság-Šahy Fb-oldala

 

Frissítve: 21.57 Helyi szemtanúnk elmondása alapján szerdán az esti órákban, 20.00 körül autós üldözés volt Ipolyságon. Egy fekete Passat gépkocsit három rendőrautó vett üldözőbe.

 

Olvasónk beszámolója szerint a menekülő személy lövéseket is leadott, mintegy tíz pisztolylövéshez hasonló csattanás volt hallható a városban.

 

Úgy tudjuk, egy civil ruhás rendőr megsebesült. Forrásunk szerint a rendőr egyik keze vérzett.

 hirdetes_300x300  

 

Az eset a város központjában történt, a Passattal távozó személyt a rendőrök már órák óta figyelték. Amikor menekülésre fogta a dolgot, a helyi Biéta étterem közeli utcából három rendőrautó vette üldözőbe őt. A Passat teljes gázzal először megindult frontálisan a rendőrautók felé, majd nagy sebességgel Tesmag felé menekült.

 

„Teljesen meg van vadulva”

 

– mondta el a Körképnek az esetet közvetlen közelről megfigyelő szemtanú.

 

Úgy tudjuk, a civil ruhában levő rendőrök órák óta várták a személyt Vár utca és a Csemadok kereszteződésénél. Amikor ki akarták szedni őt a kocsiból, és a rendőr betörte a fekete Passat ablakát, akkor sérült meg csúnyán az ujján. Ezt követően vadult be a Passat sofőrje.

 

Meg nem erősített információk szerint kábítószeres-ügy lehet a háttérben.

 

Frissítve 20.18: A Passatot Tesmagon az Ipoly parton érte utol a rendőrség, de a tettes addigra elmenekült. A helyszínen tartózkodó forrásunk szerint a gépkocsi végigszáguldott a falun, és a temető melletti kukoricásban állt meg. Ezt követően kigrott a kocsiból és vélhetően Magyarország felé menekült. A falu a szomszédos, magyarországi Hont magasságában található.

 

Helyszíni felvétel. Forrás: Saag-Ipolyság-Šahy Fb-oldala

 

Az üldözésben részt vevő rendőrök forrásunk érdeklődésére hivatalosan nem erősítették meg, de nem is cáfolták, hogy kábítószerrel kapcsolatos ügy lehet a háttérben. Az akcióban a rendőrautók mellett egy VW Golf és két Hyundai gépkocsi is részt vett.

 

Az egyik tesmagról származó, épp szolgálatban levő rendőr mellett több nem ipolysági hivatalos személy  is részt vett részt a bevetésen.

 

Exkluzív felvételeink, a gyanúsított útvonaláról.:

 

A kukoricáson keresztül menekült…Kép: Körkép.sk
Tesmag, az autós üldözés helyszíne. Kép: Körkép.sk
Tesmag, az autós üldözés helyszíne. Kép: Körkép.sk

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 19 olvasónak tetszik ez a cikk.