Nyitókép: aktuality.sk

 

Nem vagyok szent, de nem vagyok gyilkos sem – hangoztatta Marian Kočner ma a bíróságon a Kuciak-gyilkosság záróbeszédében.

 

Kočner, akit a újságírógyilkosság megrendelésével vádolnak, főleg Peter Tóth tanúvallomását kérdőjelezte meg. Tóthot titkosügynöknek tartja. Ugyancsak megkérdőjelezte Andruskó Zoltán vallomását is, valamint azt a módot, ahogy lefoglalt mobiltelefonjából nyertek ki adatokat.

 

A kétes hírű vállalkozó szerint mindenki bele akar rúgni.

 hirdetes_300x300  

 

„Talán nem vagyok a legjobb társ, biztosan nem vagyok a legjobb főnök sem, időnként kiabáltam, ez igaz, ilyen vagyok. Nem vagyok olyan sofőr sem, aki száz százalékig betartja a szabályokat. Azonban biztosan mindig kitartok a véleményem mellett, ha meggyőződésem szerint igazam van. Előrebocsájtom, hogy arrogáns tudok lenni. Biztosan vannak az életemben olyan helyzetek, mikor lobbanékonyan reagáltam, de mindenkinek joga van a más véleményhez”

 

fogalmazott Kočner, aki elismerte, hogy kommunikációja során előfordul, hogy felemeli a hangját, hogy expresszív kifejezéseket használ,

 

„de nem vagyok gyilkos, és unintelligens hülye sem, aki nem fogja fel, mit okoz egy újságíró meggyilkolása.”

 

védte magát Kočner, aki szerint a sajtó már két éve gyilkost csinál belőle, mert „a világon senki nem alkalmas jobban erre a szerepre, mint én”. Kifejtette, hogy ebben az esetben most közös volt a politikus, ügynökök, és a háttérben álló oligarchák érdeke.

 

A bíróság augusztus 5-én hirdet ítéletet Ján Kuciak és Martina Kušnírová meggyilkolásának ügyében.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!