Belföld

Ne lepődjön meg, ha a Védelmi Minisztériumtól kap SMS-t!

Az országos tesztelésen való részvételre buzdít a Védelmi Minisztérium

Nyitókép: tasr

 

A Szlovák Köztársaság Védelmi Minisztériuma információs SMS-t küld szét a következő órákban, napokban, amelyben az országos tesztelésre bíztatja a lakosságot.

 

Pénteken a Bártfai, Alsókubini, Turdossini és Námesztói járások lakói kaptak SMS-üzenetet a védelmi tárcától, ugyanis péntektől vasárnapig ezekben a járásokban zajlik az országos tesztelés főpróbája.

 

“Jöjjön el biztonságosan és ingyenesen leteszteltetni magát a COVID-19-re!” – szólít fel a Védelmi Minisztérium SMS-ében, ugyanakkor biztosítja arról a lakosságot, hogy a teszthelyiségek a higiénikusok által jóváhagyott formában várják őket.

 

“Az eredményt már 30 perccel később megtudja egy lezárt borítékból a további instrukciókkal. Felelősségteljesek vagyunk. Együtt sikerül!” – írják az üzenetben.

 

Az SMS-ben megtalálható az országos tesztelésről információkat közlő www.somzodpovdeny.sk oldal címe is. Az országos tesztelés első körére október 30. és november 1. között kerül sor, majd egy héttel később, november 6. és 8. között tartják a második kört.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket