Nyitókép: Profimedia

 

Szerda reggel ismét az igazságszolgáltatás területén tevékenykedő személyek kerültek a NAKA kezére. A Vihar (Búrka) akció második körében a legnagyobb fogásának Zoroslav Kollár, a csődmaffia keresztapja bizonyult, akinek vagyon több tucat millió euróra rúg.

 

Kollár viszonylag gyakran szerepel Marian Kočner Threemájában, elsősorban az igazságszolgáltatásban dolgozó emberekkel – pl. Monika Jankovská, Vladimír Sklenka – folytatott kommunikációjában. Zoroslav Kollár ügyvédet Zorróként vagy Bosszúállóként említik a Threemában.

 

 hirdetes_300x300  

Miután a Kuciak-gyilkosságot követően Lucia Žitňanská távozott a kormányból, helyét pedig a most-hidas Gál Gábor vette át, Kočner és Jankovská között az alábbi kommunikáció játszódott le:

 

Hidd el, hogy Plešák és Zorro lesz az első, akik elkezdik majd befolyásolni (Gált – szerk. megj.) – írta Jankovská 2018. március 17-én, vagyis öt nappal azelőtt, hogy Gál hivatalba lépett volna. „Zorro már meg is kezdte“ – kontrázott Kočner, mire a nem túl lelkesedő Jankovská azt írta: „Fasza“. Kočner azonban kicsit sem meglepve azt válaszolta: „Hiszen tudtuk“.

 

Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.