Nyitókép: pravda.sk

 

Mária Kolíková igazságügyi miniszter vasárnap sajtótájékoztatón számolt be a jelenleg börtönben lévő korábbi országos rendőrfőkapitány, Milan Lučanský állapotáról.

 

A tárcavezető cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint Lučanskýt megtámadták volna, hogy töréses sérülései, vagy agyi bevérzése lenne, ahogy öngyilkossági kísérletet sem tartanak számon részéről.

 

Kolíková megerősítette, hogy a korábbi rendőrfőkapitány sérülése a szemével van kapcsolatban, de nem egy másik személy okozta sérülésről van szó. A jelek szerint szerencsétlenül eshetett el, ebből következhetett sérülése.

 

 hirdetes_300x300  

Az igazságügyi miniszter elmondta, hogy a Lučanský sérülése kapcsán vizsgálatot rendeltek el, hétfőn megbízza azokat a személyeket, akik megvizsgálják a korábbi rendőrfőkapitány megsérülésének körülményeit.

 

„Azt akarom, hogy ezek a személyek egyenesen a börtönbe menjenek és hogy elbeszélgessenek Lučanský úrral is”

 

mondta miniszterasszony, aki cáfolta azokat a híreszteléseket is, hogy Lučanskýt újra kellett volna éleszteni, vagy hogy 11-órás műtéten esett volna át.

 

A vádlottat először az eperjesi kórházba szállították, majd szakorvosi vizsgálat után átvitték a Rózsahegyi Katonai Kórházba. Állapota stabil.

 

Hétközben többféle verzió is napvilágot látott Lučanský sérülése kapcsán – a verekedéstől az öngyilkossági kísérletig.

 

dennikn.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!