Nyitókép: Facebook (archív)

 

Hónapok óta nem hordott szájmaszkot, sorra fogott kezet az emberekkel, míg végül bekövetkezett a baj.

 

Ľuboš Blaha (Smer) is elkapta a koronavírust. Meggyőződése, hogy a parlament rendkívüli ülésén kapta el a fertőzést, amelyről egyébként hiányzott. Az igaz, hogy az ülés napján a parlamentben volt, de csak azért, hogy sajtótájékoztatót tartson. Az ülésről, melyen az alkotmányt kellett módosítani a veszélyhelyzet újbóli bevezetése érdekében, obstrukció miatt hiányzott.

 

„Természetesen máshol is elkaphattam a Covid-19-et, de a gond az, hogy abban az időszakban szinte sehol máshol nem voltam,“ írta közösségi oldalán. Hozzátéve, hogy ez alól csak apja temetése volt a kivétel, akinél egyébként szintén koronavírust mutattak ki.

 hirdetes_300x300  

 

Blaha megismételte, hogy Ján Mikas tiszti főorvos tudatosan, Igor Matovič utasítására könnyített a megelőző intézkedéseken a parlamenti képviselők számára (szerk. megj. Mikas rendelete nemcsak a parlamenti képviselőknek, hanem a kormánytagoknak, stb. is kivételt tesz lehetővé indokolt esetben). Blaha szerint ezzel emberekre veszélyes fertőzés terjedését tette lehetővé, ami a Smeres politikus szerint bűncselekmény.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.