Nyitókép: teraz.sk

 

Frissítve: 08.29 A Hospodárske Noviny szerint az egyik késmárki bevásárlóközpontban egy férfi túszt ejtett egy nőt. A 41 éves, késsel felfegyverkezett helyi túszejtő korábban megölte a saját szüleit. A rendőrség különleges alakulatai, beleértve a tárgyalási szakértőket is órák múlva vetettek véget a drámának.

 

A túszul ejtett eladónőt végül az eperjesi kommandósok mentették ki. A rendőröknek éjjel fél 1 körül sikerült meggyőzniük a támadót, hogy engedje el a túszát. Nem sokkal később a rendőrök őt magát is elfogták és elvezették.

 

A dráma 7 órán keresztül tartott. Az első beszámolók szerda este röviddel 10 óra előtt jelentek meg a drámáról.

 hirdetes_810x300  

 

Tesco Kežmarok
A támatás helyszíne. Kép: pluska.sk

 

Daniel Džobaník rendőrségi szóvivő egyelőre nem hajlandó bővebb információkkal szolgálni.

 

A közösségi médiában egyre több szemtanú számol be a történtekről. Elmondták, hogy épp vásároltak, amikor hirtelen elkezdték kiterelni őket. Majd a Tesco elé több rendőrautó, mentőkocsi, tűzoltóautó érkezett, később pedig a rendőrség különleges egységei is.

 

A Pluska.sk szerint az elkövető egy bizonyos Ľudovít Š, aki a túszejtés előtt az egyik városi lakásban végzett saját szüleivel is. Meg nem erősített hírek szerint rájuk nyitotta a gázt.

 

A feltételezett túszejtő, Ľudovít Š. Kép forrása: pluska.sk/Facebook

 

A kiérkezett tűzoltók a helyszínen két holttestet találtak, A férfi innen ment át a Tescoba, és ejtette túszul az egyik eladót, akit sajtóhírek szerint az egyik irodában tart fogva. A pluska.sk úgy tudja, az elkövető rokkantnyugdíjas, aki gyakran vitatkozott a szüleivel.

 

Íme, egy helyszíni videó, melyen több rendőrautó is látszik:

 

 

Frissítjük.

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.