Nyitókép: obecbzince.sk

 

Hétfőnként mindig változik az ország egyes járásainak járványügyi besorolása. Az egyes színek az intézkedések szigorának mértékét jelzik.

 

Június 7-től a helyzet a következő:

 

Az ország aktuális, június 7-től érvényes járványügyi besorolása régiónként.

 

 hirdetes_810x300  

Lehet, hogy egy kép erről: térkép és , szöveg, amely így szól: „Covid automat- pred hodnotením RÚVZ Čadca 7.6-13.6.2021 Skalica Senica Bardejov Medzilaborce Puchov žili.a Dolny Kubín Sabinov Liptovsky Mikuláš Prešov Spišská Nová Ves Trenčín Prievidza Brezno Topolčany Trnava Snina Zvolen Revúca Nitra Galanta Košice- okolie Michalovce Trebišov Rimavská Sobota Krupina Velky krtiš Levice Dunajská Streda Komárno Dáta platné od 7.6.2021, Zdroj: NCZI, MZ, Úvz MINISTERSTVO SLOVENSKELAIPUBKY LOVENSKE”

 

Két járás zöld besorolású, a többség sárga. A magyarlakta területek jellemzően sárgák, a Vágsellyei zöld. Néhány járás narancssárga, azaz eggyel szigorúbb besorolású (Lévai és a Rozsnyói járás).

 

A zöld besorolás azt jelenti, hogy már nincs kötöttség, viszont a helyzet továbbra is monitorozva van. Ennek ellenére mindenhol be kel ltartani a járványügyi intézkedéseket.

 

Hogy hol milyen megkötések és könnyítések érvényesek, arról itt írtunk bővebben:

 

Javuló járványhelyet: 2 zöld és 3 piros járás van az országban – Térkép

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!