Krisztina
  • HUF: 354.80
  • USD: 1.18
  • 16 °C
  • 27 °C
Belföld

Csáky botrányos öltözetben díjazta Durayt – A Pro Probitate – Helytállásért presztízsének süllyedése egyetlen képben

Méltatlan fotót közölt Csáky Pál Duray Miklós felvidéki kitüntetéséről közösségi oldalán.

Nyitókép: Csáky Pál Fb-oldala

 

Méltatlan fotót közölt Csáky Pál Duray Miklós felvidéki kitüntetésével kapcsolatban saját közösségi oldalán. Az egykor szebb napokat is látott, anno az MKP átal alapított Pro Probitaté, Helytállásért díj 2021-ben odáig süllyedt, hogy egyik alapítója, Csáky Pál – minden tisztelet és megbecsülés mellett –  az alábbi fotóval adta a magyarság tudtára következő kitüntetettjét.

 

Semmi sem illusztrálja jobban a magyar párt jelenlegi állapotát, mint ez a kép. Forrás: CSP Fb-oldala

 

Duray Miklós, a díj egyik talán leginkább indokolt kitüntetettje ennél nagyobb tiszteletet és megbecsülést érdemel, mint ami a Csáky Pál saját közösségi oldalán látható fényképből kitűnik.

 

Főleg, ha összehasonlítjuk az eddigi díjátadók színvonalával.

 

Napjaink közéleti állapotának egyik fő felelősei is süllyednek! Kár! Duray ennél többet érdemel. Legalább egy zakót, az egykori miniszterelnök-helyettestől…

 

Szerencsére, az MKP országos vezetése azért igyekezett menteni a helyzetet (további képek). Pechükre, a képek ugyanakkor arról tanúskodnak, hogy Csáky Pál le sem ült a jelenlegi, Most-Híddal kollaboráló vezetéssel.

 

A Pro Probitate eddigi díjazottjai. Kép forrása: probitate.sk

 

A Pro Probitate – Helytállásért eddigi díjazottjai.

 

U.I. adalék: Az MKP Országos Tanácsa ezen a hétvégén fogadja el a korrupt, hiteltelen Most-Híddal való egyesülés új. közös alapszabályát…

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 11 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Attila Sz
2021. jún. 20. 11:28

Kedves Körkép, szóval Csáky úr nkm sem a szívem csücske, de most az, hogy 33fokban nem viselt szakot nem látok benne semmi rosszat, akkor lett volna botrány, ha pl.strandpapucsban, body trikoban és rov.naciban jelent volna meg... Es ami nagyon szimpatikus volt (meg1x hangsúlyozom, nem a szívem csücske!) Csakytol, hogy nem ült oda"jopofiskodni "ezekhez a kilóra megvett - megélhetési MKP-s politikusokhoz,ebből is látszik, hogy olyan amilyen ez a Csáky urunk, de gerince(néha!) azért van, mert mit is beszélt volna a mostani Amatőr-Csicska MKP-s vezetőkkel akik piknikezni járnak a Tallosi piacra a féreg MOST-HID-as vezetoseggel.Szoval először kicsit át kellett volna gondolni ezt a cikket tisztelt Körkép, de sebaj, néha a Profik is tévedhetnek.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket