Nyitókép: Csáky Pál Fb-oldala

 

Méltatlan fotót közölt Csáky Pál Duray Miklós felvidéki kitüntetésével kapcsolatban saját közösségi oldalán. Az egykor szebb napokat is látott, anno az MKP átal alapított Pro Probitaté, Helytállásért díj 2021-ben odáig süllyedt, hogy egyik alapítója, Csáky Pál – minden tisztelet és megbecsülés mellett –  az alábbi fotóval adta a magyarság tudtára következő kitüntetettjét.

 

Semmi sem illusztrálja jobban a magyar párt jelenlegi állapotát, mint ez a kép. Forrás: CSP Fb-oldala

 

Duray Miklós, a díj egyik talán leginkább indokolt kitüntetettje ennél nagyobb tiszteletet és megbecsülést érdemel, mint ami a Csáky Pál saját közösségi oldalán látható fényképből kitűnik.

 

 hirdetes_300x300  

Főleg, ha összehasonlítjuk az eddigi díjátadók színvonalával.

 

Napjaink közéleti állapotának egyik fő felelősei is süllyednek! Kár! Duray ennél többet érdemel. Legalább egy zakót, az egykori miniszterelnök-helyettestől…

 

Szerencsére, az MKP országos vezetése azért igyekezett menteni a helyzetet (további képek). Pechükre, a képek ugyanakkor arról tanúskodnak, hogy Csáky Pál le sem ült a jelenlegi, Most-Híddal kollaboráló vezetéssel.

 

A Pro Probitate eddigi díjazottjai. Kép forrása: probitate.sk

 

A Pro Probitate – Helytállásért eddigi díjazottjai.

 

U.I. adalék: Az MKP Országos Tanácsa ezen a hétvégén fogadja el a korrupt, hiteltelen Most-Híddal való egyesülés új. közös alapszabályát…

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 11 olvasónak tetszik ez a cikk.