Nyitókép forrása: Tata, 2021. augusztus 1. Előkészített fecskendők a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztető adagjának oltásához a Tatai Kistérségi Időskorúak Otthonban 2021. augusztus 1-jén. MTI/Vasvári Tamás

 

A Pénzügyminisztérium vasárnap este 20:00-kor indítja el a www.bytzdravyjevyhra.sk nevű honlapot, amelyen regisztrálni lehet az oltási bónuszra vagy az oltási közvetítői bónuszra.

 

„Ezzel a módszerrel szeretnénk motiválni azokat, akik még nem döntöttek beoltatásukról, egyúttal szeretnénk megjutalmazni azokat, akik felelősen döntöttek”

 

közölte a szaktárca. Részletes információkat a minisztérium hétfőn (augusztus 2-án) közöl majd külön sajtótájékoztatón.

 

Az oltási prémiumért vagy bónuszért bárki bejelentkezhet, aki kapott koronavírus elleni oltást, tekintet nélkül arra, hogy melyik vakcinát kapta meg. Ha egy adag oltást vettünk fel, akkor a sorsoláson csak egyszer szerepel a nevünk, ha két oltást kaptunk, akkor kétszer.

 hirdetes_300x300  

 

A közvetítői bónuszt azok kapják, akik sikerrel győztek meg más személyeket arról, hogy oltassák be magukat. A beoltott személy regisztrál a www.bytzdravyjevyhra.sk oldalon, kap egy speciális kódot, amelyet annak adhat tovább, aki meggyőzte őt az oltakozásról. Az illető aztán ezzel a kóddal válthatja ki a közvetítői jutalmát.

 

A Pénzügyminisztérium jelezte, hogy a rendszer legnagyobb részét kizárólag saját forrásaiból és saját alkalmazottaira támaszkodva hozta létre, mindössze két héttel azután, hogy Zuzana Čaputová aláírta a vakcinalottóról szóló javalatot.

 

A vakcinalottó sorsolásán csak 18 éven felüliek vehetnek részt, és mindenki csak egyszer regisztrálhat.

 

Teraz.sk, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!