Nyitókép: SITA/AP

 

A Pozsony Megyei Önkormányzat megnyitja a nagykapacitású oltóközpontját, ahol a harmadik koronavírus elleni vakcinát fogják beadni – tájékoztatott Juraj Droba megyefőnök.

 

 „Megígértem, hogy ha szükség lesz rá, akkor a Nemzeti Futballstadionban megnyitjuk a nagykapacitású oltóközpontot. Erre november 6-án kerül sor, és egyúttal elindítjuk a harmadik oltásra való regisztrációt“

 

– jegyezte meg Droba.

 hirdetes_300x300  

 

A harmadik vakcinára azok az érdeklődők jelentkezhetnek, akik betöltötték az 55. életévüket és megkapták mindkét vakcinát.

 

Oltani a PfizerP/BioNTech konzorcium vakcinájával fognak. Elsőbbséget azok az emberek fognak élvezni, akik már kaptak meghívó SMS-t az Egészségügyi Információk Nemzeti Központjától (NCZI) vagy a Pozsony Megyei Önkormányzattól.

 

 „Amennyiben szeretné elkerülni a várakozást, azt ajánljuk, hogy használja a megye oldalán megtalálható regisztrációs nyomtatványt“

 

– hívta fel a figyelmet a megye.

 

A nyomtatvány kifejezetten az 55 év felettiek számára készült. A megye az érdeklődőkkel telefonon fog kapcsolatba lépni, és először a legidősebbeket fogja behívni oltásra. Amennyiben elegendő érdeklődő lesz Erdőhátról, akkor szombaton a malackai oltóközpontot is megnyitják.

 

SITA/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!