Belföld

Focus felmérés: Čaputová vezeti a bizalmi sorrendet. A többi politikusban a többség nem bízik, Forrót meg nem ismerik

A belpolitikai harcoktól és konfrontálódástól megkímélt Čaputovával szemben a legmagasabb a bizalom

Nyitókép: TV Markíza

 

Az általános közhangulat, a koronavírus-járvány miatti bizonytalanság és az állandő politikai belharcok rányomták a bélyegét a közéleti szereplők megítélésére is a választók szemében.

 

A Focus ügynökség Markíza televízió számára készült felméréséből kiderült, hogy az államfőn kívül az összes vezető politikussal szemben inkább a bizalmatlanság jellemző-

.

A felmérés szerint a pozíciójából adódóan is az állandó belpolitikai harcoktól és konfrontálódástól megkímélt államfő, Zuzana Čaputovával szemben a legmagasabb a bizalom.

 

A második helyen az ellenzék legerősebb pártjának, a Hlasnak az elnöke, Peter Pellegrini áll. A harmadik helyen Robert Fico, a negyediken Eduard Heger kormányfő szerepel.

 

A további sorrend a Focus aktuális, decemberi felmérése szerint:

 

 

Forró Krisztiánban, a Szövetség-Aliancia elnökében a megkérdezettek 10 százaléka bízik, 46 százalék pedig nem bízik. A maradék 44 százalék azt mutatja, hogy a két magyar és a vegyes platform alkotta pártszövetség elnökének ismertségének országos szinten még jelentős tartalékok vannak.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Attila Sz
2021. dec. 12. 14:56

Focus felmerese a Markizanak ....hanynom kell .....hat persze hogy a Focus es a Markizanal az USA-i penzbol szponzoralt szőke Hercegnő vezet ;) ......büdös libsi patkány banda mind!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket