Nyitókép: SITA

 

A Pozsonyi Kerületi Önkormányzat az ünnepek között is lehetőséget biztosít az oltakozásra a pozsonyi Nemzeti Futballstadionban kialakított nagykapacitású oltóközpontban. A kerület ezzel az aktuális helyzetre és a lakosok irányából érkező érdeklődésre reagál. A megye egyúttal felhívta a figyelmet arra, hogy csak a regisztrált személyeket oltják be.

 

„A koronavírussal kapcsolatos helyzet továbbra is súlyos, mi pedig lehetőséget adunk a polgároknak arra, hogy minél előbb beoltassák magukat. Annak ellenére, hogy mindannyian pihenni akartunk, a felelősség ezt nem engedi. Ezért az ünnepek között is oltunk“

 

– írta Juraj Droba megyefőnök, aki egyúttal az összes egészségügyi dolgozónak köszönetet mondott.

 hirdetes_300x300  

 

A megyében december 28-án, 29-én és 30-án fognak oltani. Ezeken az időpontokon kívül januári terminusok is az érdeklődők rendelkezésére állnak (január 4., 7., 8. és január 10.).

 

Az érdeklődők a megye weboldalán található formanyomtatványon keresztül regisztrálhatnak pontos dátumra és időre. A megye azokat a személyeket is beoltja, akik a megye weboldalán keresztül regisztráltak, és azokat is, akik az NCZI-n keresztül jelentkeztek oltásra.

 

A Nemzeti Futballstadionban az első, második és a harmadik vakcinával is oltanak.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!